Advertisement

Valioliigan syöttöpörssin ykkönen kritisoi peliesitystään – “Yritän vasta löytää rytmin”

Kuva: TT, Rui Vieira

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on ollut huimassa vireessä kauden alun. Kolmessa valioliigaottelussa belgialainen on antanut jo neljä maaliin johtanutta syöttöä, jolla hän johtaa Valioiigan syöttöpörssiä.

Sunnuntain 3-1 -voittopelissä Bournemouthia vastaan De Bruyne antoi uransa 50:nnen maalisyötön Valioliigassa ja hänestä tuli nopein kyseisen rajapyykin saavuttanut pelaaja – 123 ottelua. Aiemmin ennätystä hallussa piti Arsenalin Mesut Özil, jolla meni 50 maalisyötön saavuttamiseen 141 ottelua.

Kaikesta huolimatta De Bruyne kritisoi omaa peliesitystään Bournemouth-ottelussa ja kertoi, että hän yrittää vasta löytää rytmin.

“Maalisyötöllä ei ole väliä. Monet ihmiset puhuvat siitä, mutta en vain usko pelanneeni parasta peliäni”, De Bruyne sanoi itsekriittisesti ottelun jälkeen.

“Yritän vasta löytää rytmin, jotta syyskuussa olisi helpompaa. Mielestäni kaksi ensimmäistä peliä pelasimme paremmin, eilen oli vaikeampaa, mutta se on mielestäni normaalia, kun pelaat joukkuetta vastaan, joka pelaa 5-4-1 -formaatilla. Se tekee pelistä vaikean, sinun on oltava kärsivällisempi, mutta loppujen lopuksi sinun täytyy voittaa pelejä eri tavoin ja sen me teimmekin.”

Manchester City on kolmen ottelukierroksen Valioliigassa sijalla kaksi. Tulevana lauantaina City kohtaa kotikentällään Brightonin.