Advertisement

Valioliigan tähtipelaajan lähtöhalut ovat kovat – palkkasi itselleen superagentin, joka tarjosi häntä heti saksalaisjättiin – siirto Chelseaan edelleen todennäköisin vaihtoehto

Kuva: TT, David Simpson

Crystal Palacen tähtipelaaja Wilfried Zaha palkkasi vastikään edustajakseen superagenttina tunnetun Pini Zahavin, joka oli selvä merkki siitä, että norsunluurannikkolaispelaaja haluaa lähteä lontoolaisseurasta mahdollisimman nopealla aikataululla.

Sky Sportsin mukaan Zahavi ryhtyi heti tuumasta toimeen ja tarjosi Zahaa Bayern Munchenille, jonka kanssa käytiin myös alustavia neuvotteluja, mutta saksalaisseura ei tiettävästi ole halukas hankkimaan norsunluurannikkolaispelaajaa hänen korkean hintalappunsa vuoksi.

Viime kesänä Crystal Palace hylkäsi Evertonin tarjouksen, jonka uskotaan olleen noin 70 miljoonaa puntaa. Palacen puheenjohtaja Steve Parish kertoi elokuussa seuran olevan valmis myymään joukkueen kirkkaimman tähden heti, kun tarjous pelaajasta on oikea. Summan uskotaan olevan noin 80 miljoonaa puntaa.

Zahan pelaajaura saattaakin jatkua Englannin ulkopuolella, sillä vain kourallisella seuroja ympäri Euroopan on varaa tällaiseen pelaajahankintaan.

Viime aikoina Zaha on jokatapauksessa yhdistetty vahviten Chelseaan, jonka omistaja Roman Abramovitsh on hyvä ystävä Zahan nykyisen agentin, Pini Zahavin, kanssa. Vaikka tammikuun siirto ei ole poissuljettu vaihtoehto, pidetään siirtoa todennäköisempänä ensi kesänä.