Advertisement

Valioliigan viikon pelivihje: Norwich – West Ham 11.7.

Norwich on hävinnyt kaikki viisi otteluaan koronatauon jälkeen maalierolla 1–11. Sarjajumbolla on ollut mahdollisuudet kammeta itsensä vielä mukaan säilymistaisteluun, mutta joukkueen peli-ilme ei ole näyttänyt siltä, että aitoa uskoa säilymiseen olisi tallella. Tiistain Watford-ottelussa nähtiin pieni parannus aiempiin peleihin nähden, mutta isommassa kuvassa Kanarialintujen kesästä jää todella laimea maku.

Teemu Pukki ei ole päässyt viime peleissä oikein edes tekopaikoille, eikä Huuhkaja-kärki välttämättä aloita West Hamia vastaan. Nuori Adam Idah on väläytellyt potentiaaliaan vaihtopelaajan roolissa, eikä olisi mikään jättiyllätys, jos manageri Daniel Farke antaisi irlantilaiselle loppukaudesta enemmän minuutteja. Hänen kehittymisensä olisi tärkeää Norwichin tulevaisuutta ajatellen.

Sisuuntunut West Ham

David Moyesin luotsaama West Ham ei voi olla vielä varma sarjapaikkansa suhteen, vaan jäljellä olevista neljästä ottelusta tarvitaan lisäpisteitä. Hammersin peli-ilme on ollut viime peleissä hyvä, eikä esimerkiksi keskiviikon 0–1-kotitappio Burnleylle kuvannut pelitapahtumia. Hammers tuhri lukuisia hyviä tekopaikkoja ja olisi ansainnut vähintään pisteen.

Kokoonpanorintamalla positiivista Burnley-ottelussa oli ykköskärki Sébastien Hallerin paluu. Ranskalainen ei ole loukkaantumisensa jäljiltä täydessä kunnossa, mutta pystyy auttamaan joukkuetta loppukauden peleissä. Keskiviikkona hän hukkasi avopaikan vain sekunteja kentälle tulonsa jälkeen. Hallerin paluun ja tammikuun hankintojen Jarrod Bowenin sekä Tomas Soucekin myötä Moyesilla on käytössään selvästi Norwichia laadukkaampi materiaali. Maalin suulla Lukasz Fabianski on sarjan eliittiä – hänen poissaolonsa maksoi alkukaudesta Hammersille muutaman maalin ja pisteen.

Vierasvoitto lapulle

Norwichin ahdinko näkyy tällä hetkellä kentällä. West Ham puolestaan tulee otteluun varmasti nälkäisenä keskiviikon ansaitsemattoman Burnley-tappion jälkeen. Voitto tästä pelistä tekisi erittäin hyvää säilymishaaveille. Motivaatiosta lasken tässä kohtaa West Hamille selvää etua.

Isänniltä puuttuvat optimiavauksesta loukkaantuneet puolustajat Sam Byram ja Christoph Zimmermann. Lisäksi laituri Todd Cantwell oli sivussa tiistain Watford-ottelusta, ja hänen pelaamisensa lauantaina on epävarmaa. West Hamilta optimiavauksesta sivussa jatkaa puolestaan hyökkäävä keskikenttä Felipe Anderson.

West Ham voittaa ottelun arvioni mukaan noin kerran kahdesta, joten vierasvoitosta tarjottu kerroin 2,11 tarjoaa etua. Lisäksi kun huomioidaan NordicBetin tarjoama varhainen voitonmaksu, veto osuu myös siinä tapauksessa, että West Ham johtaa jossain vaiheessa kahdella maalilla, muttei lopulta voita peliä. Se nostaa osumistodennäköisyyttä laskentamallini mukaan reilulla prosentilla. Kerroinrajaksi saadaan siis noin 1,95.

Huom: West Ham -veto kelpaa myös NordicBetin ajankohtaiseen vedonlyöntiklubi-kampanjaan yhdeksi pelikohteeksi, jos panos on vähintään 10 €.         

Pelataan: Norwich – West Ham 2, kerroin 2,11, panossuositus 3/10 yksikköä. Pelikohteen pääset pelaamaan tästä.

Ottelu pelataan 11.7. klo 14:30.

Haluatko lukea lisää pelivihjeitä? Löydät kaikki Hakulisen pelivihjeet Valioliigaan NordicBetin vihjepalstalta – katso kaikki pelivihjeet tästä.

Janne Hakulinen

Janne Hakulinen on urheiluvedonlyönnin ammattilainen, joka on vihjannut, laskenut kertoimia ja lyönyt vetoja päivätyökseen yli kymmenen vuoden ajan. Löydät Jannen Twitteristä nimimerkillä https://twitter.com/J_Hakulinen. Vihjeen kertoimet ovat artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattavat muuttua. Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, muistathan pelata vastuullisesti.