Advertisement

Valioliigapelaaja yllättyi täysin koronavirustartunnastaan: ”On melko pelottavaa, että…”

Valioliiga tiedotti tiistaina, että kolmessa valioliigaseurassa on todettu yhteensä kuusi koronavirustartuntaa.

Valioliiga ei paljastanut seuroja, missä tartuntatapauksia on todettu, mutta pian selvisi, että ainakin Burnley ja Watford kuuluvat näihin kolmeen seuraan, joiden testeissä on tullut positiivisia tuloksia.

Watfordin jamaikalaispuolustaja Adrian Mariappa kertoo olleensa yksi kuudesta positiivisen koronavirusnäytteen antaneista henkilöistä. Mariappa kertoo yllättyneensä omasta testituloksestaan täysin, sillä omien sanojensa mukaan hän on pysynyt visusti kotioloissa.

”Se oli suuri yllätys, koska en ole oikeasti poistunut talostani”, Mariappa kertoi Telegraphille.

”Olen harrastanut ulkona jonkin verran liikuntaa ja käynyt kävelyllä lasteni kanssa, mutta pääasiassa aikani on kulunut kotiopetuksessa ja itseni kunnossa pitämisessä.”

”Elämäntapani on erittäin hiljainen, en todellakaan järjestä juhlia tai mene ulos tai mitään, joten en todellakaan tiedä miten sain sen.”

Mariappan mukaan hänellä ei ole ollut minkäänlaisia oireita, ja hän on tuntenut olonsa normaaliksi.

”On melko pelottavaa, että voit tuntea olosi hyväksi etkä ole oikeasti poistunut talostasi ja voit silti saada viruksen”, Mariappa lisäsi.

”Jos en olisi palannut harjoituksiin, en olisi tehnyt tätä testiä. On aika outoa ajatella, että silloin en olisi koskaan saanut tietää sitä, että minulla oli virus.”