Advertisement

Valioliigapuolustajalta kova väite: Wan-Bissaka on parempi pelaaja kuin Alexander-Arnold

Crystal Palacen laitapuolustaja Patrick van Aanholt on vakuuttunut siitä, että hänen entinen joukkuetoverinsa Aaron Wan-Bissaka on parempi pelaaja kuin Trent Alexander-Arnold.

22-vuotias Wan-Bissaka siirtyi viime kesänä Crystal Palacesta Manchester Unitediin 45 miljoonan punnan siirtosummalla ja hänestä tuli nopeasti manchesterilaisseuran avainpelaaja.

Wan-Bissaka ei ole kuitenkaan vielä tehnyt debyyttiään Englannin maajoukkueessa. Hänen peliajan tiellä on nimenomaan Alexander-Arnold, joka on esittänyt vakuuttavia otteita niin Liverpoolissa kuin Englannin maajoukkuepaidassa.

Hollannin maajoukkueeseen kuuluva Van Aanholt kuitenkin väittää, että Wan-Bissaka on selvästi Liverpool-puolustajaa parempi pelaaja.

”Onko hän parempi kuin Alexander-Arnold? Kyllä, ilman epäilyksen varjoa”, Van Aanholt kertoi Counter Attack -Podcastille.

”He ovat erilaisia pelaajia. Puolustuksellisesti Aaron on uskomaton, parempi kuin Trent.”

”Trent on parempi hyökkäyspäässä ja hänellä on hyvät kulmapotkut sekä oikea jalka. Mutta jos kysyt Wilfried Zahalta, kumpaa vastaan hän haluaisi pelata päivittäin, Trentiä vai Wan-Bissakaa, uskon, että hän sanoisi Trent.”

”Minulla on täysi kunnioitus Trentiä kohtaan. Hän on loistava pelaaja, mutta puolustuksellisesti, kysy vaikka Raheem Sterlingiltä, kuinka hyvä Wan-Bissaka on.”

Wan-Bissaka on ollut sekä viime että tällä kaudella puolustustilastojen valossa Valioliigan paras pelipaikallaan. Alexander-Arnold on puolestaan kunnostautunut pääasiassa hyökkäyspäässä, kirjaten tällä kaudella tililleen jo huimat 12 maalisyöttöä.