Advertisement

Valioliigaseurat tekivät yksimielisen päätöksen – merkittävä askel kohti kauden jatkumista

Keskiviikkona otettiin merkittävä askel kohti valioliigakauden jatkumista, sillä valioliigaseurat äänestivät yksimielisesti kontaktiharjoittelun aloittamisen puolesta.

Valioliigaseurat palasivat pienryhmäharjoituksiin jo viime viikolla, mutta pelaajat jaettiin 4-6 hengen ryhmiin, jotka harjoittelivat keskenään turvaväliä noudattaen. Tästä päivästä eteenpäin seurat pystyvät kuitenkin järjestämään täysimääräisiä harjoituksia yhdessä kaikkien joukkueen jäsenten kanssa. Kontaktit ovat nyt sallittuja, mutta Valioliiga toivoi tiedotteessaan, että turhia kontakteja pyritään edelleen välttämään.

Kaikille pelaajille ja joukkueen jäsenille tehdään edelleen koronavirustestit kahdesti viikossa. Keskusteluja kauden jatkamisen suhteen jatketaan, ja paluu pelikentille pyritään tekemään heti, kun olosuhteet sen mahdollistavat.

Tällä hetkellä valioliigakauden jatkuminen näyttäisi venyvän kesäkuun 26. päivään, mutta pieni toivonkipinä on vielä olemassa kauden jatkumisesta viikkoa aikaisemmin [19. kesäkuuta].