Advertisement

Valioliigassa putoamista vastaan taisteleva Watford teki kaksi jatkosopimusta

Kuva: TT, Jed Leicester

Valioliigassa putoamista vastaan taisteleva Watford on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Daniel Bachmannin ja puolustaja Daryl Janmaatin kanssa.

25-vuotias Bachmann solmi kesään 2024 saakka kestävän sopimuksen. 30-vuotiaan Janmaatin uusi sopimus ulottuu kesään 2022. Molempien pelaajien aiemmat sopimukset olisivat päättyneet tänä kesänä.

Kesällä 2017 Watfordiin siirtynyt Bachmann ei tehnyt vielä debyyttiään valioliigaviheriöillä, mutta on pelannut tällä kaudella kahdessa FA Cupin ottelussa. Itävaltalaisvahti toivoo ensi kaudella vastuun lisääntyvän, ja kertoo olevansa valmis myös loppukauden peleihin, mikäli mahdollisuus aukeaa.

“Jäljellä on vielä 11 peliä, joten keskityn edelleen tähän kauteen. Et koskaan tiedä mitä tapahtuu. Olen valmis pelaamaan”, Bachmann sanoi.

“Olen nyt allekirjoittanut seuran kanssa pitkäaikaisen sopimuksen. Olen onnellinen täällä, vaikka minulla ei olekkaan ollut parhainta onnea peliajan suhteen, mutta maalivahtina sinun on oltava kärsivällinen. Minusta kuitenkin tuntuu, että tämä on minulle oikea paikka kehittyä ja tulla hyväksi valioliigavahdiksi.”

Marraskuun alusta asti pelikentiltä sivussa ollut Janmaat oli myös tyytyväinen jatkosopimuksen synnystä. Hollantilaispuolustajan on tarkoitus palata pelikentille maaliskuun alussa.

“Puhuimme vähän aikaa ja päätin allekirjoittaa uuden sopimuksen. Se on hyvä asia ja olen siitä tyytyväinen”, hollantilaispuolustaja sanoi.

“Nyt haluan auttaa joukkuetta. Meillä on jäljellä 11 finaalia ja olen iloinen siitä, että voin auttaa joukkuetta loppukauden ajan.”

“Luulen, että Liverpool-ottelu tulee liian aikaisin, mutta ehkä Crystal Palacea vastaan voin olla mukana.”