Advertisement

Valioliigatähden agentti kiistää siirtoneuvottelut: ”Kuulen näistä huhuista vain sanomalehdistä”

Italialaisen keskikenttäpelaaja Jorginhon agentti Joao Santos on käskenyt Juventuksen ottaa yhteyttä Chelseaan, mikäli he haluavat hankkia hänen suojattinsa.

Jorginho on viime kuukausien aikana yhdistetty siirtohuhuissa voimakkaasti Juventuksen riveihin, jonka managerina toimii hänen pitkäaikainen manageri Maurizio Sarri. Santos kuitenkin kiistää, että seurojen välillä olisi käyty minkäänlaisia keskusteluja.

”Kuulen näistä huhuista vain sanomalehdistä, koska Juventuksesta kukaan ei ole ottanut minuun yhteyttä”, Santos kertoi TuttoJuve.com:lle.

”Maurizio Sarri arvostaa häntä erittäin paljon niin ihmisenä kuin pelaajana, he työskentelivät erittäin hyvin yhdessä, mutta siinä on kaikki juuri nyt. Jorginho on keskittynyt vain Chelseaan, hän on jatkanut harjoitteluaan ja valmistautuu Valioliigakauden jatkumiseen.”

”Mielestäni Juventuksen olisi vaikea ostaa häntä nyt, koska siirtomarkkinat ovat muuttuneet pandemian yhteydessä ja Jorginholla on sopimus Chelsean kanssa vuoteen 2023 saakka. Hän on varakapteeni ja tärkeä pelaaja joukkueelle.”

”Enkä tarkoita vain Juventusta, kaikki Euroopan suurimmat seurat joutuvat kamppailemaan maksaakseen niin paljon yhdestä pelaajasta juuri tällä hetkellä.”

”Mutta jos niin tapahtuu, kaikkien, jotka haluavat Jorginhon, on puhuttava Chelsean ja Marina Granovskaian kanssa. Sitten arvioimme yhdessä, mitä tehdä. Se ei olisi ongelma.”