Advertisement

Valioliigataituri solmimassa vuoteen 2026 asti ulottuvan sopimuksen – nousee samalla seuransa palkkakuninkaaksi

Newcastle on palkitsemassa laitahyökkääjä Allan Saint-Maximinin vahvoista otteistaan uudella rahakkaammalla jatkosopimuksella.

23-vuotias ranskalaistaituri siirtyi Newcastleen viime kesänä 16 miljoonan punnan kaupassa Nicestä. Saint-Maximin allekirjoitti tuolloin peräti kuusivuotisen sopimuksen, jota ollaan jo nyt pidentämässä.

Sky Sportsin mukaan Saint-Maximinin on tarkoitus allekirjoittaa vuoteen 2026 asti ulottuva sopimus, jonka myötä hänen palkkansa nousisi, ja hänestä tulisi Newcastlen eniten tienaava pelaaja.


Saint-Maximin on yksi Valioliigan taitavimmista pelaajista, joka on tehnyt suoraviivaisella, hyökkäävällä pelityylillään vaikutuksen moniin.

Viime kauden alusta lähtien ranskalaislaituri on ollut Valioliigan kolmanneksi eniten onnistuneita haastoja tehnyt pelaaja. 30 pelaamassaan valioliigaottelussaan hän on kirjauttanut tilastoihinsa neljä maalia sekä viisi maalisyöttöä.

Saint-Maximinin arvoa Newcastlelle korostaa myös se, että joukkue on voittanut 12 ottelua 26:sta, joissa ranskalainen on ollut avauskokoonpanossa. Sen sijaan 16 ottelusta, joissa hän ei ole ollut avauksessa, on Newcastle voittanut vain yhden.