Advertisement

Valmentajan mukaan Chelsean on myytävä tähtiään, mikäli Hudson-Odoista halutaan avauskokoonpanon vakiokasvo

Chelsean nuori Callum Hudson-Odoi pelasi jälleen eilen loistavasti joukkueen lyötyä Malmön Eurooppa-liigan jatkopeleissä. 18-vuotias englantilainen iski joukkueensa kolmannen ja viimeisen osuman Chelsean 3-0 voittoon päättyneessä ottelussa. Joukkueen päävalmentaja Maurizio Sarri kertoi ottelun jälkeen, että joukkueen on myytävä kovan luokan tähtiään, mikäli he haluavat Hudson-Odoista vakiopelaajan joukkueen avauskokoonpanoon.

”Teidän on ymmärrettävä, että meillä on samalla pelipaikalla Pedro, Willian sekä Eden Hazard”, Sarri kertoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

”Nuoren pelaajan ei ole helppo pelata samanlaisella tasaisella suoritustasolla, kuin hänen joukkuekaverinsa.”

”Käytämme häntä tällä hetkellä juuri oikealla tavalla. Tietenkin tämän kauden 20 ottelua on ensi kaudella 30 ja seuraavalla 40 ottelua. Mielestäni seuran on tehtävä päätös. Jos minä olisin seura ja haluaisin Callumin kentälle jatkuvasti, minun olisi myytävä yksi laituri.”

”Muussa tapauksessa manageri on ongelmissa.”

Chelsea sai juuri kaksi siirtoikkunaa kestävän kiellon hankkia uusia pelaajia jalkapallon kattojärjestöltä FIFA:lta. Sanktio on kova ja tuli Chelsealle erittäin hankalaan aikaan, sillä sekä Hazard, että Hudson-Odoi ovat molemmat lähtökuopissa ensi kesän siirtoikkunassa. Sanktion myötä joukkue ei varmasti halua luopua kummastakaan pelaajasta ensi kesänä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom