Advertisement

Van Dijk ja Klopp ottivat yhteen Napoli-ottelussa – ”Joskus on vain sanottava miten asiat on”

Kuva: TT, Ed Sykes

Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil van Dijk on kommentoinut hänen ja valmentaja Jürgen Kloppin välistä kinaa Napoli ottelun aikana.

Liverpoolin pre-season ei ole sujunut oletuksien mukaisesti, joka näkyi Napoli ottelun aikana pelaajan ja valmentajan välisenä kinana. Hollantilaispakki ja saksalaisvalmentaja ottivat yhteen punapaitojen hävitessä Napolille numeroin 3-0.

Lorenzo Insignen avausmaalin jälkeen Klopp nähtävästi antoi suorat sanat tähtipuolustajalleen, vaikka van Dijkiä ei tapahtumien valossa voinut syyttää tapahtuneesta. Van Dijkin elekieli näytti hyvinkin ärsyyntyneeltä kinan jälkeen.

Hollantilainen ei kuitenkaan pidä erimielisyyksiä minään.

”Ne oli vain perus juttuja.. minun ja hänen välillä”, van Dijk kommentoi.

”Ei ole tarpeellista kertoa mistä [väittelimme]. Kaikkien pitää osata kommunikoida toistensa kanssa.”

”Joskus on vain sanottava miten asiat on, näin se vain menee.”

Liverpoolin pre-season on näyttänyt todella ailahtelevalta, kun joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan kolme peliä kuudesta. Liverpoolilla on vielä yksi ystävyysottelu edessään, keskiviikkona Lyonia vastaan, ennen  Manchester Cityä vastaan pelattavaa Community Shield –ottelua tulevana sunnuntaina.

”Tekemisemme oli ajoittain todella löysää, mutta suurempia huolia minun näkökulmasta ei ole. Aloitamme kauden ensi sunnuntaina, joten keskityn vain siihen”, van Dijk lisäsi.