Advertisement

Van Dijkille Kultainen pallo? – Hollantilaishyökkääjä ei pidä ajatusta mahdottomana

Fulhamin ja Hollannin maajoukkueen hyökkääjä Ryan Babel uskoo, että Virgil van Dijkista voi tulla ensimmäinen puolustaja sitten vuoden 2006 ja Fabio Cannavaron, joka voittaa Kultaisen pallon.

Van Dijk pelasi fantastisen kauden niin seura- kuin maajoukkueessakin. Liverpoolin kanssa hollantilaistoppari pääsi juhlimaan Mestarien liigan voittoa ja myös Valioliigan mestaruus oli erittäin lähellä. Maajoukkueessa kapteenina toimiva Van Dijk johdatti joukkonsa aina Nations Leaguen finaaliin, jossa Portugali oli kuitenkin vanhempi maalein 1-0.

Valioliigan ja pelaajayhdistys PFA:n vuoden pelaajaksi valittua Van Dijkia pidetään Lionel Messin suurimpana haastajana tämän vuoden Kultainen pallo -äänestyksessä.


“Viimeksi kun muistan puolustajan voittaneen Kultaisen pallon, se oli Cannavaro vuonna 2006. Joten se ei ole mahdotonta [puolustajan voittaa palkinto]”, Babel sanoi Sky Sportsille.

“Mielestäni on oikeudenmukaista, että hän olisi ainakin lopullisessa ehdokaslistassa.

“Näemme loppujen lopuksi, voittaako hän sen vai ei. Olisin hyvin iloinen hänen puolestaan, jos hän voittaisi sen.”

Vaikka Messi on kaksikosta näkyvämpi pelaaja, Babelin mielestä yksi iso tekijä puoltaa Van Dijkia.

“Hänellä [Messi] oli tietysti hyvä kausi, mutta mielestäni sinun täytyy voittaa suuria asioita ja mielestäni Mestarien liigan voittaminen on yksi maailman suurimmista asioista.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!