Advertisement

Van Dijkin tilanne Southamptonissa – Chelsea-siirto lähellä

Chelsean kirvelevän Burnley avausottelun häviön myötä päävalmentaja Antonio Conte on tiettävästi valmistelemassa 50 miljoonan punnan tarjousta Virgil van Dijkistä.

Southamptonin kohuttu keskuspuolustaja Virgil van Dijk on Mirrorin mukaan lähellä siirtymistä Stamford Bridgelle. Van Dijk kohautti viime viikolla jättäessään virallisen siirtopyynnön seurallensa, protestoidessaan seuraltansa saamaa kohtelua siirtoikkunan aikana. Van Dijkin siirtoa Liverpooliin pidettiin jo melkein varmana, mutta Southamptonin syyttäessä punapaitoja laittomasta lähestymisestä siirtohuhut ovat viilentyneet, ja mikäli Mirrorin tietoihin on uskomista, siirtyminen Chelseaan on Liverpool-siirtoa lähempänä.

Chelsea kärsi avausottelussaan tappion Valioliigan heikompiin joukkueisiin kuuluvalle Burnleylle, ja on täten motivoituneita vahvistamaan puolustustaan Southamptonin tähtipuolustajalla. Nemanja Maticin siirron myötä Chelsean puolustuspään peli on vaakalaudalla, ja Conte on tietojen mukaan valmis lyömään pöytään 50 miljoonan punnan tarjousta.

Southamptonin tuore valmentaja Mauricio Pellegrino kommentoi viime viikolla tapahtumia, ja toivoo puolustajansa muuttavan mieltään ja jäävänsä nykyiseen seuraansa, mutta viimeisten tietojen mukaan valmentajan toivo on hyvin heikoilla jäillä. Southampton on vahvistanut, ettei virallisia tarjouksia hollantilaisesta olla vielä tehty, mutta Chelsean odotetaan tekevän siirtonsa tämän viikon aikana.