Advertisement

Van Gaal vihjaa paluusta valmennuksen pariin “Minulla on nyt tarjous, josta en voi kieltäytyä”

Manchester Unitediakin valmentanut hollantilainen Louis Van Gaal on huhuissa yhdistetty yhdeksi monista managereista Arsene Wengerin seuraajaksi Arsenalissa. Van Gaal ei ole valmentanut Unitedista saamiensa potkujen jälkeen, mutta nyt hollantilainen vihjaa mahdollisesta paluustaan valmennuksen pariin.

”En voi vieläkään sanoa jääneeni eläkkeelle”, Van Gaal kertoi Ziggo Sportille.

”Saan yhä paljon tarjouksia. Vaikka se kuulostaa toisista ärsyttävältä, mutta se on totta.”


”Olen nyt saanut tarjouksen ja luulisin, etten voi kieltäytyä siitä. Jos minulla ei kuitenkaan ole seuraa ensi heinäkuussa tai elokuussa, voitte olettaa minun jääneen eläkkeelle.”

Van Gaal ei suostunut antamaan vihjeitä siitä, mikä joukkue on tehnyt hänelle tämän vastustamattoman tarjouksen. Hollantilainen ei myöskään paljastanut sitä, onko kyseessä seurajoukkue vai maajoukkue.

Arsenalin ohella myös PSG ja Chelsea kartoittavat managerivaihtoehtoja. Ernesto Valverden jatko Barcelonassa ei myöskään ole millään lailla kiveen hakattu. Myös Borussa Dortmundin managerin Peter Stogerin tilanne on tällä hetkellä epävarma.

Van Gaal on erittäin kokenut manageri, jonka johdosta hänen nimensä tulee esiin korkean profiilin valmennuspesteistä puhuttaessa. Van Gaal loi maineensa Ajaxin managerina aikakaudella, jolloin Jari Litmanen oli yksi Ajaxin ehdottomia tähtipelaajia.

Lähde: Goal

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom