Advertisement
" "

Van Gaalin mukaan De Ligtin tulisi siirtyä Manchester Cityyn tai Barcelonaan

Ajax pelasi uskomattoman kauden Mestarien liigassa ja menestys onkin nostanut joukkueen pelaajien osakkeita siirtomarkkinoita silmällä pitäen. Frenkie De Jong on jo tehnyt sopimuksen Barcelonan kanssa jo tammikuussa ja tulee siirtymään Kataloniaan peräti 75 miljoonan euron siirtosummalla. Yksi siirtomarkkinoiden halutuimmista pelaajista tulee olemaan Ajaxin vasta 19-vuotias kapteeni Matthijs de Ligt. 

Useat suurseurat ovat erittäin kiinnostuneita nuoresta hollantilaisesta ja Ajax tulee varmasti saamaan kapteenistaan tähtitieteellisen kompensaation. Louis Van Gaal kertoo oman mielipiteensä siitä, mihin hänen mielestään De Ligtin tulisi päätyä urallaan seuraavaksi.

Aiemmin Ajaxin ex-valmentaja Peter Bosz kertoi oman mielipiteensä, jonka mukaan Manchester City olisi nuorukaiselle oikea paikka.

“Näen asian aivan samalla tavalla”, Van Gaal kertoi Fox Sportille.

“Vaikkakin De Ligt saattaa päätyä myös Barcelonaan. Heidän keskuspuolustajansa eivät ole myöskään kovin hyviä.”

“Hän voisi pelata Barcelonassa, mutta hän voisi pelata myös Manchester Cityssä. Siinä tapauksessa valitsisin Pep Guardiolan Lionel Messin sijaan.”

“Mielestäni hänellä tulisi olemaan vaikeaa siellä. Ei pelkästään sen takia, että hänen roolinsa saattaisi olla erilainen, mutta hänen pitäisi myös taistella paikasta avauskokoonpanossa.”

“Mielestäni pelaajan pitäisi valita aina seura, jossa hän pääsee koko ajan pelaamaan. Kysymys kuuluu, olisiko se perusteltua Barcelonassa.”

Päätyi De Ligt mihin seuraan tahansa, kovin kauaa hänellä ei luultavasti menisi avauskokoonpanon paikan ottamiseen. Sen verran kovalla tasolla nuorukainen pelaa ja hän on kuitenkin vasta 19-vuotias.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom