Advertisement

Vardy kiistää huhut pelaajien tyytymättömyydestä Pueliin

Claude Puelin aika Leicesterissä on sisältänyt niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Parhaiten kautta voisi kuvailla kenties sanalla keskinkertainen. Puel otti joukkueen managerin pestin haltuunsa viime lokakuussa vasta täksi kaudeksi manageriksi täysipäiväisesti nostetun Craig Shakespearen saatua heikon alun jälkeen potkut. 25 Valioliiga-ottelussa Puel on johdattanut Leicesterin yhdeksään voittoon, kahdeksaan tasapeliin ja kahdeksaan tappioon. Sarjataulukossa nuo tulokset oikeuttavat keskikastin sijoitukseen 9. Myöskään cupeista ei toissa kauden Valioliiga-mestareille menestystä tällä kaudella tullut.

Viime aikoina brittimediassa on noussut esiin huhuja, joiden mukaan Leicesterin pelaajat olisivat tyytymättömiä Puelin tapaan valmentaa joukkuetta. Leicesterin hyökkääjä Jamie Vardy kuitenkin kiistää huhut täysin aiheettomina. Hänen mukaansa joukkue seisoo täysin Puelin takana.

“Siinä ei ole pienintä totuuden hiventäkään”, Vardy totesi Sky Sportsin mukaan. “Jos katsoo päivittäisiä harjoituksiamme, sekä tietysti myös pelejä, näkee että pelaajat yrittävät toteuttaa kaiken täsmälleen niin kuin hän haluaakin meidän tekevän.”

Viime vuosina jokainen siirtoikkuna on Leicesterin osalta tarkoittanut myös loppumattomia huhuja tähtilaituri Riyad Mahrezin siirtymisestä isompiin seuroihin. Tammikuun Manchester City -siirron kariuduttua Mahrez oli jopa viikon poissa Leicesterin tapahtumista petyttyään siihen, ettei päässyt siirtymään. Vardy osaa odottaa samaa myllerrystä myös tulevalle kesälle.

“Luulen, että se on tapahtunut neljässä edellisessä siirtoikkunassa, joten me vain jatkamme elämistä sen kanssa”, Vardy jatkoi. “Tapahtuu mitä tapahtuu, meidän täytyy luonnollisesti odottaa sitä siirtoikkunan avautumiseen.”