Advertisement

Vardyn maali West Bromia vastaan maaliskuun hienoin – katso video

Leicester Cityn kärkimiehen Jamie Vardyn maali ottelussa West Bromwich Albionia vastaan on valittu maaliskuun hienoimmaksi maaliksi Valioliigassa. Valinnan suoritti asiantuntijoiden paneeli yhdessä avoimen yleisöäänestyksen kanssa.

Vardyn maali oli upea yhdistelmä hyvää liikettä ja havainnointia, silmän ja jalan välistä koordinaatiota sekä potkutekniikkaa. Leicesterin keskikenttäpelaaja Riyad Mahrez laittoi korkean pystypallon omalta kenttäpuoliskolta suoraan ylöspäin, jota Vardy juoksi vastaanottamaan. Sen sijaan, että hän olisi yrittänyt ottaa pallon haltuun, hän laukoi sen suoraan ilmasta matalana aivan takanurkkaan jättäen Ben Fosterin West Bromin maalissa vaille mahdollisuuksia. Maali oli myös tärkeä 1-1 -tasoitusmaali ottelussa, jonka Leicester onnistui lopulta voittamaan selkeästi lukemin 4-1.

Kuukauden maalin palkinto on Vardylle ensimmäinen laatuaan hänen urallaan. Hänet valittiin kuitenkin kahdesti kuukauden pelaajaksi kaudella 2015-16, jonka päätteeksi hän sai vielä isomman tunnustuksen kauden parhaan pelaajan palkinnon muodossa.

31-vuotias Vardy on ollut vuodenvaihteen jälkeen varsin hyvässä maalivireessä ja on tällä hetkellä kolmen ottelun maaliputkessa Valioliigassa. Yhteensä hän on eri kilpailuissa tehnyt tällä kaudella 36 ottelussa 19 maalia.

Vardyn taidonnäytettä voi ihailla alla olevasta videosta: