Advertisement

Varmistuiko Barca-lupauksen ManU-siirto? Pelaaja jätti katalonialaisseuralle jäähyväiset: ”Ei ole koskaan helppoa lähteä joukkueesta, joka on antanut sinulle kaiken”

FC Barcelonan superlupaus Marc Jurado on ilmoittanut lähtevänsä katalonialaisseurasta.

16-vuotias laitapuolustaja hylkäsi Barcelonan tarjoamat useat jatkosopimustarjoukset ja hänen uskotaan siirtyvän Manchester Unitediin, jonne häntä on viety siirtohuhuissa pitkin kevättä ja kesää.

Jurado, joka edusti katalonialaisseuraa yhdeksän vuoden ajan, lähetti maanantai-iltana jäähyväisviestin Instagramissa, jossa hän kiitti Barcelonaa kehityksestään.

”Ei ole koskaan helppoa lähteä joukkueesta, joka on antanut sinulle kaiken. FC Barcelona on ollut toinen kotini, toinen perheeni, jossa olen kehittynyt pelaajana ja ihmisenä. Tänään on aika sanoa hyvästit, mutta ennen sitä haluan kiittää kaikkia ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua aloittaessani prebenjaminissa vuonna 2011. Olen ollut onnekas jakaessani intohimoni fantastisen sukupolven kanssa, johon olen aina yhteydessä. Aloitimme poikina, jotka vain halusivat juosta pallon perässä, ja sanon hyvästit yhdeksän vuotta myöhemmin kutsuen heitä ystäviksi. Vain me tiedämme sen valtavan onnen, joka meillä on ollut kaikkien valmentajien kanssa, jotka ovat kehittäneet meitä ja auttaneet meitä jatkamaan unelmamme täyttämistä”, Jurado kirjoitti Instagram-tilillään.

Marc Juradon sopimus Manchester Unitedin kanssa julkistettaneen lähipäivien aikana. Oikeana laitapuolustajana viihtyvä espanjalainen tulee tulevaisuudessa kilpailemaan manchesterilaisseurassa peliajasta yhdessä nuorien ja lahjakkaiden Aaron Wan-Bissakan, Diogo Dalotin ja Ethan Lairdin kanssa.