Advertisement

Vedonlyöntiyhtiö täräyttää! Maksaa voitot jo kesken ottelun

NordicBet on ottanut käyttöön ensimmäisenä vedonlyöntioperaattorina Suomessa varhaisen voitonmaksun jalkapallovedonlyönnissä. Ennen ottelun alkua lyöty 1X2-veto maksetaan välittömästi voittona pelitilille, jos vedon kohteena ollut joukkue siirtyy kahden maalin johtoon – lopputuloksesta riippumatta.

Esimerkki: Liverpool – Crystal Palace – Palace menee kahden maalin johtoon 15 minuutin kohdalla, jos olet pelannut Palacen 1X2-voittoa ennen ottelua, NordicBet maksaa voitot välittömästi. Jos Liverpool nousee ottelussa tasoihin ja peli päättyy pistejakoon maksaa NordicBet voitot myös tasapeliä pelanneille. Sama pätee myös, jos Liverpool voittaa ottelun, tällöin Liverpoolin voittoa pelanneille maksetaan voitot.

Jos käy oikein hassusti ja peli etenee 0-2 -> 4-2 ja päättyy tasapeliin, esimerkiksi 4-4, NordicBet maksaa voitot sekä kotivoittoa, tasapeliä että vierasvoittoa pelanneille!


Vedonlyönnin ammattilainen Janne Hakulinen selvitti blogikirjoituksessaan millaisen buustin varhainen voitonmaksu tuo vedon osumistodennäköisyyteen. Hakulisen kirjoituksen pääset lukemaan TÄSTÄ.

Varhaisessa voitonmaksussa ovat mukana seuraavat sarjat:

  • Englannin Valioliiga
  • Espanjan La Liga
  • Ruotsin Allsvenskan
  • Tanskan Superliiga
  • Norjan Elitserien
  • Perun Primera Division

Vedon tulee olla 1X2-singleveto ja asetettuna ennen ottelun alkua. Kampanja on voimassa aikavälillä 16.6. klo 15 – 16.8. klo 23.59.

Näillä ohjeilla voittoon:

  1. Aseta yksittäinen 1X2-veto jossain kampanjassa mukana olevassa sarjassa ennen ottelun alkua.
  2. Jos valitsemasi joukkue nousee kahden maalin johtoasemaan, saat voittosi saman tien.
  3. Voitto maksetaan käteisenä ja vedon tulos katsotaan voitoksi huolimatta ottelun lopullisesta lopputuloksesta.

Jos sinulla on jo pelitili NordicBetille, pääset siirtymään kampanjasivun kautta pelaamaan TÄSTÄ. Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä, voit luoda sen kätevästi TÄSTÄ, ja lunastaa samalla hulppeat 170€ tervetulotarjoukset!

NordicBetin säännöt ja ehdot ovat voimassa. K-18.