Advertisement

Veikkaa Chelsea-Liverpool -ottelun avausmaalintekijä sekä lopputulos ja voita 1kk Viaplay Total -koodi

Kuva: TT, Paul Bradbury

Valioliigakautta 2019-20 on pelattu nyt viisi ottelukierrosta ja Liverpool on aloittanut kautensa erittäin vahvasti. Merseysidelaisseura on voittanut kaikki ottelunsa ja raapinut viiden pisteen kaulan hallitsevaan valioliigamestari Manchester Cityyn. Suurin yksittäinen onnistuja on ollut Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki, joka on täräyttänyt viiteen ensimmäiseen valioliigaotteluun kuusi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Tulevana viikonloppuna Liverpool matkustaa Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi. Jatkuuko Liverpoolin voittoputki vai maksaako lontoolaisseura kalavelat Super Cupin tappiosta?


Lukijoidemme iloksi päätimme järjestää kilpailun, jossa palkintona on 1kk Viaplay Total -koodi. Viaplaysta näet kaikki Valioliigan isoimmat ottelut sekä Teemu Pukin edesottamukset Norwich-paidassa.

Voittaaksesi katseluelämyksiä Viaplayn parissa, tulee sinun tietää/arvata Chelsea-Liverpool -ottelun avausmaalintekijä sekä lopputulos.

Kilpailuun pääset osallistumaan Instagram-tilillämme (käyttäjätunnus: vaihtopenkki_) sekä Facebook-sivuillamme, jotka löydät Facebookissa hakusanalla vaihtopenkki.com. Tuplaa voittomahdollisuutesi ja osallistu kilpailuun molemmissa somekanavissamme.

Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin kello 18.30 asti. Mikäli oikeita tulosrivejä on useita, arvotaan voittaja oikein vastanneiden kesken. Jos oikeaa tulosriviä ei löydy, siirtyy palkinto ensi viikolla järjestettävään kilpailuun.