Advertisement

Veikkaa Norwich-Manchester City -ottelun avausmaalintekijä sekä lopputulos ja voita 1kk Viaplay Total -koodi

Kuva: TT, Richard Calver

Valioliigakausi 2019-20 on pyörähtänyt käyntiin ja suurimmat mestarisuosikit, Manchester City ja Liverpool ovat aloittaneet kautensa odotetun vahvasti. Suurin yksittäinen onnistuja on ollut Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki, joka on täräyttänyt neljään ensimmäiseen valioliigaotteluun viisi maalia ja antanut yhden maalisyötön. Pukin arvoa joukkueelle korostaa se, että hän on ollut mukana jokaisessa sarjanousijan tämän kauden maalissa (6).

Tulevana viikonloppuna Pukin edustama Norwich saa vieraakseen hallitsevan valioliigamestari Manchester Cityn. Osuuko Pukki jälleen?

Lukijoidemme iloksi päätimme järjestää kilpailun, jossa palkintona on 1kk Viaplay Total -koodi. Viaplaysta näet kaikki Valioliigan isoimmat ottelut sekä Teemu Pukin edesottamukset Norwich-paidassa.

Voittaaksesi katseluelämyksiä Viaplayn parissa, tulee sinun tietää/arvata Norwich-Manchester City -ottelun avausmaalintekijä sekä lopputulos.

Kilpailuun pääset osallistumaan Instagram-tilillämme (käyttäjätunnus: vaihtopenkki_) sekä Facebook-sivuillamme, jotka löydät Facebookissa hakusanalla vaihtopenkki.com. Tuplaa voittomahdollisuutesi ja osallistu kilpailuun molemmissa somekanavissamme.

Kilpailu on käynnissä lauantaihin kello 19.30 asti. Mikäli oikeita tulosrivejä on useita, arvotaan voittaja oikein vastanneiden kesken. Jos oikeaa tulosriviä ei löydy, siirtyy palkinto ensi viikolla järjestettävään kilpailuun.