Advertisement
" "

Viallin mielestä Chelsea ei saa luopua Contesta – “Miettisin kolme kertaa päästänkö Conten menemään”

Chelsean entinen manageri Gianluca Vialli on ottanut kantaa entisen seuransa manageritilanteeseen. Hänen mielestään Conten jatkaminen seurassa on molemmille osapuolille paras ratkaisu. Conten ura Chelseassa on ollut jo jonkin aikaa vaakalaudalla ja tappio saattaisi tarkoittaa sitä, ettei italialaista nähdä joukkueen peräsimessä enää kesällä. FA Cupin voittokaan ei välttämättä takaa Contelle hänen työpaikkansa säilymistä.

”Jos olisin Antonio, miettisin kaksi kertaa Chelseasta lähtemistä. Jos olisin Chelsea, miettisin kolme kertaa ennen kuin päästäisin hänet menemään”, Vialli kertoi Sky Sports Newsille.

”He sopivat hyvin yhteen ja toivon sen jatkuvan.”

”Mielestäni hän onnistui erinomaisesti viime kaudella voittaen Valioliigan mestaruuden. Se on aina monimutkaista, sillä kuusi tai seitsemän joukkuetta voivat taistella mestaruudesta.”

”Kilpailu on todella kovaa, mutta hän onnistui siinä erinomaisella tavalla.”

”Kausi mestaruuden jälkeen on entistäkin monimutkaisempaa. Vastustajat ovat nälkäisempiä ja vahvempia. Mielestäni hän teki kaiken mahdollisen tällä kaudella.”

Vialli kuuluu myös Conten ystäväpiiriin. Kaksikko pelasi neljä kautta samaan aikaan Juventuksessa, ennen Viallin siirtoa Chelseaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom