Advertisement

Victor Mosesin paluuta odotetaan Liverpool-ottelussa

Chelsean manageri Antonio Conte on paljastunut, että pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi ollut Victor Moses voisi palata pelikuntoiseksi ensi viikon lauantain Valioliigaotteluun Liverpoolia vastaan. Moses on ollut pelaamatta takareisivaivojen takia siitä asti, kun loukkaantui 14.10. pelatussa Crystal Palace -vierasottelussa, joka päättyi Chelsean 2-1-tappioon.

Mosesin poissaolo on aiheuttanut Contelle harmaita hiuksia, sillä nigerialaispelaaja on ykkösvaihtoehto Chelsean oikeaksi wing-backiksi joukkueen 3-4-2-1-pelisysteemissä. Pääsääntöisesti roolissa Mosesin poissaolon aikana on pelannut César Azpilicueta, jonka varsinainen pelipaikka on kolmen topparin linjassa. Azpilicueta on pelannut aikaisemmin urallaan kuitenkin laitapakkina, joten sopeutuminen ei ole tuottanut vaikeuksia. Roolissa on nähty myös ennen siirtoikkunan umpeutumista hankittu oikea laitapakki Davide Zappacosta.

Chelsealla on edessä kiireinen viikko. Ensin lontoolaiset kohtaavat Mestarien liigan lohkovaiheessa Qarabagin vieraskentällä Azerbaidzhanissa. Lauantaina vastus kovenee, kun Chelsea matkustaa Liverpoolin vieraaksi Anfieldille.

Conte toivoo, että pelaajapakka olisi leveämpi lauantaina 26-vuotiaan Mosesin paluun myötä.

”Mosesin toipuminen on edennyt hyvin ja toivon, että hän palaa takaisin Qarabag-pelin jälkeen. On tärkeää, että kaikki ykkösjoukkueen pelaajat ovat hyvässä kunnossa ilman loukkaantumisia”, Conte kommentoi Evening Standardin verkkosivuilla.