Viime aikoina pahasti rämpinyt Manchester United kohtasi tiistai-illan Carabao Cupin neljännesvälierä ottelussa walesilaisen Swansean Liberty Stadiumilla. ManU pelasi varsin tasapainoisen ottelun ja palasi voittokantaan lukemin 2-0.

Vierasjoukkue oli tehnyt muutoksia avauskokoonpanoon ja lepovuorossa olivat mm. maalivahti David De Gea, keskikentän työmyyrä Nemanja Matic, sekä joukkueen ykköspyssy Romelu Lukaku. Avaukseen oli nostettu joukkueen nuoret tulevaisuuden lupaukset Scott McTominay sekä Axel Tuanzebe, jotka esiintyivätkin ottelussa edukseen.

Ottelu alkoi varsin tunnustelevissa merkeissä eikä kumpikaan joukkue onnistunut luomaan vaarallisia maalipaikkoja. Avausmaali syntyikin käytännössä ottelun ensimmäisestä hyökkäyksestä, kun 21.peliminuutilla Marcus Rashfordin upea jatko vapautti Jesse Lingardin puolittaiseen läpiajoon, josta englantilainen laittoi upealla sijoituksella pallon maaliin, 0-1. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää maaleja nähty ja tauolle mentiin vierasjoukkueen johdossa.

Toisella puoliajalla Swansea pyrki pelaamaan aktiivisempaa hyökkäyspeliä, mutta United puolusti erittäin organisoidusti, eikä kotijoukkue päässyt kunnon tekopaikoille. Ottelun ratkaisu nähtiin jo varsin varhaisessa vaiheessa, kun Matteo Darmianin millintarkka keskitys tavoitti ManUn sankariksi nousseen Jesse Lingardin pään, josta seuran oma kasvatti puski pallon upeasti tolppaa hipoen maaliin, 0-2. 59. peliminuutilla syntynyt maali jäi myös ottelun viimeiseksi ja United palasi muutaman heikon pelin jälkeen voittokantaan 2-0 -vierasvoitolla.

Carabao Cupin hallitseva mestari Manchester United jatkaa kilpailussa puolivälieriin. Vastustaja tuohon otteluun arvotaan keskiviikkona, jolloin on selvillä kaikki puolivälieräjoukkueet.