Advertisement

Vidic jakaa kehuja Drogballe sekä avaa kaksikon yhteenottoa – “Hän halusi lyödä minua”

Entinen Manchester Unitedin keskuspuolustaja Nemanja Vidic on avannut tilannetta vuonna 2008 Mestarien liigan finaalissa, jolloin legendahyökkääjä Didier Drogballa oli keittää ylitse oikein heittämällä.

Chelsean Drogba sekä Vidicin Man United käytännössä dominoivat kahdestaan Valioliigaa seitsemän kauden ajan, ja kyseisen kaksikon fyysiset nujakat olivat tunnettuja joukkueiden kohtaamisissa. Vuoden 2008 Mestarien liigan finaalissa tunteet kuumenivat kuitenkin erityisen pahasti.

“Drogba halusi lyödä minua ottelun aikana. Ensin ajattelin vain ‘Mitä hän oikein tekee?’. Tämän jälkeen lähestyin häntä. Olin tyhmä, mutta niin oli hänkin. Hän lensi ulos kentältä.”, Vidic kommentoi The Athleticille.

 

 

“Näin hänet taas Moskovassa 10 vuotta myöhemmin World Cupin aikana. Kättelimme ja sanoimme tervehdykset. Kunnioitan häntä jalkapalloilijana sekä miehenä.”

“Me puskimme toisiamme eteenpäin pelaajina. United ja Chelsea olivat kaksi parasta joukkuetta maailmassa – eikä vain kyseisen vuoden ajan. Pääsimme Mestarien liigan finaaliin kolme kertaa neljässä vuodessa. Se ei ole helppoa.”

“Hän oli todella fiksu pelaaja ja pääsi puolustajien nahan alle. Hän oli vahva, mutta ajatteli aina ennakkoon mitä tekee.”