Advertisement

Viikonlopun pelivihjeet: Liverpoolin pitkä piina päättyy

Viikonlopun pelivihjeemme kohdistuvat Valioliigan päätöskierrokselle, jossa ratkeaa tämän kauden mestari. Manchester Cityllä on ennen viimeistä kierrosta yhden pisteen etumatka Liverpooliin, joten Taivaansinisille riittää vierasottelusta Brightonia vastaan voitto mestaruuden uusimiseksi. Mutta kestääkö pää?

Brighton-Manchester City

Manchester City on pitänyt Valioliigan kärkipaikkaa jo pitkään hallussa, ja nyt joukkue on enää yhden voiton päässä mestaruudesta.

Kauden mittaan jo tutuksi tulleita maalijuhlia ei olla manchesterilaisjoukkueelta viime aikoina nähty. Viimeisestä neljästä valioliigaottelusta City on voittanut kolmesti lukemin 1-0 ja kertaalleen 2-0. City ei ole viime aikoina pystynyt luomaan kovinkaan paljoa laadukkaita maalipaikkoja otteluissa, vaikka se pelejä on suvereenisti hallinnutkin. Myös tehokkuus maalipaikoissa on hiipumaan päin.

Maanantain kotiottelussa ote mestaruudesta oli jo livetä, kunnes City-kapteeni Vincent Kompany pelasti Taivaansiniset pommittamalla ottelun voittomaalin 30 metristä Leicesterin verkkoon.

Brightonin sarjapaikka varmistui viime viikolla, joten Lokit pääsevät kiusaamaan Cityä paineettomasti. Brightonilla on myös kalavelat maksettavanaan vierailijoille, sillä kuukausi sitten City kukisti joukkueen FA Cupin välierissä lukemin 1-0.

Pelivihjeemme otteluun: Brighton 1X [5,75@Betsson] sekä alle 2.5 maalia [2,95@Betsson]. Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Liverpool-Wolves

Liverpoolin itseluottamus on tällä hetkellä todella korkea, sillä merseysidelaisjoukkue teki tiistaina mahdottomasta mahdollisen kaadettuaan Barcelonan 4-0 ja etenemällä Mestarien liigan finaaliin. Liverpool voi yhä voittaa myös valioliigamestaruuden, mutta siihen se tarvitsee apuja Brightonilta. Kyseessä on Liverpoolin kauden viimeinen kotiottelu, joka varmasti tulee näkymään niin kentällä kuin myös katsomossa.

Kauden sensaatiojoukkue Wolves on jo varmistanut seitsemännen sijansa, joten joukkueelta voidaan odottaa normaalia rohkeampaa pelaamista.

Pelivihjeemme otteluun: Liverpool voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin [2,85@Betsson]. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Pelivalintoja muista Euroopan sarjoista:

RB Leipzig-Bayern Munchen: RB Leipzig 1X [2,2@Betsson] ja yli 2.5 maalia [1,45@Betsson].

AS Roma-Juventus: Roma 1X [1,47@Betsson] ja alle 2.5 maalia [2,06@Betsson].

Atletico Madrid-Sevilla: Puoliaika/lopputulos X/1 [5,25@Betsson] ja alle 2.5 maalia [1,99@Betsson].

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!