Advertisement
" "

Viikonlopun pelivihjeet: Man United palaa voittojen tielle, Liverpool katkaisee pitkän putken

Viime viikonlopun pelivihjeistä pääkohteet osuivat mukavasti, kun Soton-Liverpool ottelussa mentiin tauolle tasatilanteessa [puoliaika tasapeli] ja Chelsea kukisti West Hamin 2-0 [Chelsea voittaa ja alle 2.5 maalia]. Pyritään tänä viikonloppuna jatkamaan samalla radalla!

Manchester United-West Ham

Ole Gunnar Solskjaerin kuherruskuukaudet ovat ohi ja United-miehistö on palannut takaisin kuolevaisten joukkoon. Viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on kärsinyt peräti neljä tappiota ja pudonnut Valioliigassa takaisin kuudennelle sijalle. Lauantai-illan kotiottelusta West Hamia vastaan on käytännössä keinolla millä hyvänsä napattava kolme pistettä, jotta taistelu neljän joukkoon pääsystä säilyisi elossa.

West Ham on parhaimmillaan todella ilkeä vastus jokaiselle joukkueelle, mutta viime aikaiset peliesitykset ovat olleet heikkoja, eikä joukkueella pitäisi olla juurikaan saumoja taistella sarjapisteistä mikäli kotijoukkue löytää jälleen pelihuumorinsa.

Joukkueiden viime aikaisissa keskinäisissä kohtaamisissa on nähty maaleja runsaasti, eikä tuohon tilastoon ole luvassa muutosta. Unitedin maaliodottama on hieman päälle kaksi, West Hamilla se on karvan verran yli yksi.

Pelivihjeemme otteluun: Manchester United voittaa ja ottelussa nähdään yli 2.5 maalia [1.92@Betsson]. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Liverpool-Chelsea

Sunnuntaina Valioliigassa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun mestaruustaistossa mukana oleva Liverpool kohtaa TOP-4 sijoituksesta taistelevan Chelsean.

Molemmat joukkueet pelasivat arkena europelejä ja tulevat pelaamaan myös tulevalla viikolla. Tämä saattaa vaikuttaa jollain tapaa joukkueiden kokoonpanoihin, mutta tuskin mitään radikaaleja muutoksia nähdään, ainakaan Liverpoolin puolelta.

Chelsea on ollut viime vuosien aikana ilkeä vastus Liverpoolille ja merseysidelaisjoukkueen edellinen kotivoitto lontoolaisvieraista on kaudelta 2011-2012. Tuon jälkeen joukkueet ovat kohdanneet kahdeksan kertaa Anfieldilla, joista viisi ottelua on päättynyt tasan ja Chelsea on vienyt nimiinsä kolme.

Tilastot on kuitenkin vain tilastoja ja joskus uskomattomimmatkin putket katkeavat. Uskomme, että Liverpoolin mestaruusjahti jatkuu ja sunnuntaina Anfieldin kotiyleisö pääsee vihdoin tuulettamaan voittoa Chelseasta.

Pelivihjeemme otteluun: Liverpool voittaa ja ottelussa nähdään alle 2.5 maalia [4.15@Betsson]. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Watford-Arsenal

Maanantain ainoassa valioliigakamppailussa Arsenal matkustaa Vicarage Roadille Watfordin vieraaksi.

Watford on pelannut maaottelutauon jälkeen vahvasti ja lunasti viime viikonloppuna paikan FA Cupin finaaliin nousemalla upeasti Wolvesia vastaan kahden maalin takaa tasoihin ja ohi. Joukkueen itseluottamus on varmasti korkealla ja lisää tukea joukkueelle tuo kotiyleisö, jonka edessä Watford on kärsinyt tappion viimeksi joulukuussa.

Arsenal on pelannut viime aikoina kotikentällään vahvasti, mutta vierasotteluissa on ollut todella suuria vaikeuksia. Viimeisestä yhdeksästä vierasottelusta Tykkimiehet ovat voittaneet vain yhden, joista sekin tuli sarjajumbo Huddersfieldiä vastaan.

Watford voitti viime kaudella vastaavan ottelun lukemin 2-1, eikä olisi suuri yllätys mikäli maanantai-iltana nähtäisiin kutakuinkin samat loppulukemat.

Pelivihjeemme otteluun: Watford voittaa ja molemmat tekevät maalin [4.9@Betsson]. Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.