Advertisement

Viikonlopun pelivihjeet: Rahaa pelikassaan Englannin ja Espanjan kentiltä

On jälleen viikonlopun ja pelivihjeiden aika. Tänä viikonloppuna pelivihjeemme kohdistuvat pääasiassa Englannin kentille, mutta vihjeisiin mahtuu myös yksi ottelu Espanjan La Liigasta.

Sevilla-Barcelona

Espanjan La Liigassa pelataan lauantaina kärkikamppailu, kun sarjanelonen Sevilla isännöi sarjakärki Barcelonaa. Sevilla on yksi liigan parhaista kotijoukkueista, joten Lionel Messin tähdittämällä kataloonialaisseuralla on edessään vaikea vierasottelu.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti, joista jokainen ottelu on päättynyt kotivoittoon. Barcelona on voittanut otteluista kaksi, Sevilla yhden.

Ottelun lopputulosta on vaikea lähteä veikkaamaan, joten keskitytään tässä ottelussa kortti -ja kulmapotkuvetoihin.

Joukkueiden välisisissä keskinäisissä otteluissa ollaan nähty tällä kaudella keskiarvolta 11 kulmaa per ottelu ja uskomme saman tahdin jatkuvan. Panosten kasvaessa myös tunteet nousevat helposti pintaan – etenkin kärkiotteluissa – joten uskomme, että kortit tulevat heilumaan tiuhaan tahtiin.

Pelivihjeet otteluun: Yli 10.5 kulmapotkua (2,[email protected]) + Yli 5.5 korttia (2,[email protected]). Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Arsenal-Southampton

Valioliigan kahden viikon tauko on ohi ja viikonloppuna on taas täysi tohina päällä. Emiratesilla Arsenal saa vieraakseen Southamptonin, joka tänäkin vuonna joutuu taistelemaan putoamista vastaan.

Arsenal lähtee otteluun selvänä suosikkina, ja kaikki muut tulokset paitsi kotivoitto olisi ottelusta iso yllätys. Voitosta tarjottu kerroin 1,52 on ihan pelattava, mutta edullisimmat pelivalinnat löytyvät ottelun maalimääristä.

Arsenalin puolustuspelaaminen ei ole tällä(kään) kaudella vakuuttanut ja omissa on kolissut 1.42 maalin keskiarvolla. Arsenal osaa kuitenkin maalinteon jalon taidon ja on tehnyt maaleja yli kahden keskiarvolla per ottelu.

Joukkueiden kauden avauskohtaamisessa nähtiin peräti viisi maalia, kun Southampton venyi 3-2 -yllätysvoittoon kotikentällään. Maaleja nähdään runsaasti myös Emiratesilla – tai näin me ainakin uskomme.

Pelivihjeet otteluun: Yli 3.5 maalia (2,[email protected]) + Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,[email protected]). Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Manchester United-Liverpool

Tämä ottelu on aina molempien joukkueiden kauden suurin, mutta tällä kertaa panokset ovat entistäkin suuremmat. Unitedilla on mahdollisuus vaikeuttaa Liverpoolin mestaruushaaveita ja vankistaa omaa asemaansa neljän parhaan joukossa.

Joukkueiden kauden avauskohtaaminen pelattiin joulukuussa, jolloin Liverpool kyykytti manchesterilaisjoukkuetta Anfieldilla 3-1 -lukemin. Tuon tappion jälkeen Jose Mourinho sai potkut Unitedin peräsimestä ja Ole Gunnar Solskjaer nimitettiin seuran väliaikaismanageriksi. Solskjaerin alaisuudessa manchesterilaisjoukkueen kausi on ollut yhtä ruusuilla tanssimista. 13 ottelusta on irronnut peräti 11 voittoa, joista kolme on tullut vieraskentällä suurseuroja vastaan (Arsenal, Tottenham, Chelsea).

Vaikka United on ollut hurjassa lennossa, lähtee Liverpool otteluun pienenä suosikkina. Tässä ottelussa pelimerkit lyödään kulmapotkuvetoon sekä Liverpoolin maalimäärään.

Anfieldilla pelatussa ottelussa nähtiin peräti 15 kulmaa, joten Betssonin tarjoama 1,70 kerroin yli 9.5 kulmapotkusta on maistuva pelikohde. Lisäksi uskomme Liverpoolin tekevän ottelussa yli 1.5 maalia, josta panoksen saa takaisin 2,07-kertaisesti. Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Chelsea-Manchester City

Liigacupin finaalissa alavireinen Chelsea haastaa kovassa vireessä olevan Manchester Cityn.

Vahvan alkukauden pelanneella Chelsealla on käynnissä melkoinen suvantovaihe ja joukkueen peli ei ole uomissaan. Tästä hyvänä osoituksena kahden viikon takainen 6-0 -murskatappio Citylle Etihadilla.

Tuon ottelun jälkeen Chelsea kärsi vielä 2-0 -kotitappion Manchester Unitedille vaisun peliesityksen jälkeen, eikä juuri mikään puolla sitä, että Chelsea pystyisi edes haastamaan Cityn sunnuntain finaalissa.

Finaali on aina kuitenkin finaali, joten mitään murskalukemia tuskin Wembleyllä nähdään. Uskomme kuitenkin Cityn klaaraavan kauden ensimmäisen pokaalinsa itselleen vähintään kahden maalin erolla.

Pelivihjeet otteluun: Manchester City – 1.5 (2,[email protected] + yli 9.5 kulmapotkua (1,[email protected]). Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.