Advertisement

Viikonlopun pelivihjeet: Valioliigan mestaruustaisto säilyy kutkuttavana

Muutaman viikon tauon jälkeen vuorossa on jälleen vedonlyöntivihjeitä viikonlopulle. Vihjeidemme pääpaino kohdistuu Valioliigaan ja nimenomaan Manchester Cityn ja Liverpoolin väliseen mestaruustaistoon.

Newcastle-Liverpool

Mestaruudesta taisteleva Liverpool matkustaa lauantaina St James’ Parkille Newcastlen vieraaksi. Liverpool on ottelussa pakkovoiton edessä, jotta pienet saumat valioliigamestaruuteen säilyvät. Newcastlella on ottelussa pelkästään kiusaajan rooli, sillä joukkueella ei enää kauden kahdessa viimeisessä ottelussa panosta ole.


St James’ Park on ollut viime vuosina todella vaikea paikka Liverpoolille, sillä merseysidelaisjoukkue on edellisen kerran voittanut kyseisellä stadionilla vuonna 2013. Mutta tilastoista viis, Liverpool on otteluun kaikesta huolimatta jättimäisen suuri suosikki.

Liverpool pelasi aiemmin tällä viikolla Mestarien liigan välierissä Barcelonaa vastaan ja hävisi tuon ottelun 3-0, vaikka pelillisesti se oli joukkueista parempi. Viimeistely ontui, mutta samaa tuskin nähdään toista kertaa perätysten, siitä pitävät huolen Valioliigan maalipörssin ykkönen Mohamed Salah ja kolmonen Sadio Mane.

Etenkin Mane on ollut viime kuukausien aikana todella liukas pideltävä vastustajien puolustajille. Vaikka Salah on yhden maalin enemmän valioliigakauden aikana tehnyt, on senegalilaishyökkääjä kaksikosta tällä hetkellä se vaarallisempi pelaaja.

Pelivihjeemme otteluun: Liverpool voittaa vähintään kahdella maalilla [2,00@Betsson] ja Sadio Mane tekee maalin [1,95@Betsson]. Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Manchester City-Leicester

Manchester Cityllä voi olla mahdollisuus voittaa kotiyleisönsä edessä maanantai-iltana jopa mestaruus, mikäli Newcastle on onnistunut lauantaina yllättämään Liverpoolin. Todennäköisesti Liverpool on kuitenkin hoitanut oman leiviskänsä ja kasannut paineet Taivaansinisten harteille.

Entisen Liverpool-manageri Brendan Rodgersin saavuttua Leicesterin peräsimeen, on Kettujen hyökkäyspeli parantunut merkittävästi ja tehoja on alkanut löytymään. Viime viikonloppuna Leicesterin hyökkäyspelin vaarallisuuden nahoissaan joutui kokemaan Arsenal, joka jäi King Power Stadiumilla kotijoukkueen jyrän alle peräti 3-0 -lukemin.

Vaikka Leicesterin hyökkäyspeli on ollut viime viikkoina tehokasta, ei joukkueella pitäisi juurikaan olla mahdollisuuksia Etihadilla kiven kovaa Manchester Cityä vastaan. Cityn pelaaminen on lähes täydellisyyttä hipovaa ja Pep Guardiolan miehistö on voittanut kauden 18 kotiottelustaan peräti 17. Kauden viimeisessä kotiottelussaan joukkue haluaa varmasti tarjota kannattajilleen runsasmaalisen kotivoiton, jonka pääarkkitehtina toimii maalipörssin voitto tavoitteleva Sergio Aguero.

Pelivihjeemme otteluun: Manchester City tekee maalin molemmilla puoliajoilla [1,52@Betsson] ja Sergio Aguero tekee maalin [kerrointa ei vielä saatavilla]. Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Pelivalintoja muista Euroopan sarjoista:

Galatasaray-Besiktas: Punainen kortti ottelussa [2,35@Betsson] sekä tasapeli [3,85@Betsson].

Lazio-Atalanta: Molemmat joukkueet tekevät maalin [1,55@Betsson] sekä puoliaika/lopputulos X/2 [7,15@Betsson].

Juventus-Torino: Ensimmäinen puoliaika X [2,11@Betsson] sekä Ronaldo tekee maalin [2,1@Betsson].

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!