Advertisement

Viikonlopun pelivihjeet: Valioliigasta täytettä kukkaroon

Arkiviikolla pelattiin runsaasti Europelejä (Mestarien liigaa sekä Eurooppa-Liigaa) ja viikonloppuna kova ottelutahti jatkuu, kun Valioliigassa pelataan täysi ottelukierros. Tuttuun tapaan luvassa on myös pelivihjeitä muutamiin valioliigaotteluihin.

Southampton-Tottenham

Sarjakolmonen Tottenham on kyntänyt viime aikoina valioliigaviheriöillä ja kerännyt vain yhden pisteen kolmesta edellisestä ottelusta. Neljäntenä oleva Manchester United on enää vain 3 pistettä pohjoislontoolaisia perässä. Tottenham kuitenkin katkaisi voitottoman putkensa tiistaina, kun joukkue kaatoi Dortmundin Mestarien liigassa 1-0 -lukemin. Southampton tulee otteluun tuoreemmalla jalalla ja sillä on ollut enemmän aikaa valmistautua otteluun. Lisäksi he pääsevät pelamaan kotikentällään, joka tasoittaa ottelun voimasuhteita. Spursin täytyy olla parhaimmillaan, jos he haluavat saada täydet pisteet tästä ottelusta. Soton pelasi loistavasti viime viikonloppuna Manchester Unitedin vieraana, vaikka hävisikin ottelun niukasti 3-2 -lukemin. Ottelu on ennakkoon hyvin tasainen ja sarjataulukon sijoituksia ei pidä liikaa katsella.

Pelivihjeemme otteluun: Puoliaikatulos tasapeli (2,21@Betsson), lopputulos tasapeli (3,85@Betsson). Nämä kohteet voi myös yhdistää puoliaika/lopputulos -kohteessa jolloin kertoimeksi saadaan varsin mehevä 5,5. Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Liverpool-Burnley

Liverpool putosi sarjakärjestä viime viikonloppuna jäätyään Merseysiden derbyssä 0-0 -tasapeliin. Paineet kenties jopa hieman laantuivat, sillä nyt City on selvä ennakkosuosikki mestariksi ja Liverpool pääsee altavastaajana kiusaamaan. Sunnuntain Burnley-ottelu tarjoaa jälleen loistavan mahdollisuuden palata voittokantaan ja kaikki muut tulokset paitsi kotivoitto olisivat jättiyllätyksiä. Burnley on pelannut koko kauden erittäin puolustusvoittoista peliä, eikä joukkue lähde yltiöpäisesti hyökkäämään. Mikäli Liverpool tekee aikaisen avausmaalin, voidaan Anfieldilla nähdä murskalukemat.

Pelivihjeemme otteluun: Liverpool voittaa päästämättä maalia (1,8@Betsson). Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Arsenal-Manchester United

Emiraresilla pelataan isoista pisteistä, sillä nämä kaksi joukkuetta ovat pisteen sisällä toisistaan – United neljäntenä, Arsenal viidentenä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen tammikuussa päättyi samaisella stadionilla Unitedin 3-1 -vierasvoittoon, mutta Tykkimiehet ovat sittemmin parantaneet peliään. Arsenal kärsi torstaina nolon 3-1 -tappion Eurooppa-Liigassa Rennesiä vastaan, kun taas Manchester United eteni Mestarien liigan puolivälieriin voittamalla PSG:n vieraissa samoin lukemin. Tämä ottelu on kuitenkin täysin uusi peli, joten viikon aiempia tuloksia ei kannata liikaa tuijotella. Manchester United on pieni suosikki, mutta joukkueen poissaolijoiden lista on edelleen pitkä, joka tasoittaa voimasuhteita. Kumpikaan ei tätä “kuuden pisteen” ottelua halua hävitä, joten tasapeli on oiva pelivalinta.

Pelivihjeemme otteluun: Tasapeli (3,6@Betsson) ja alle 2.5 maalia (2,3@Betsson). Kohteet pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Muita pelikohteita viikonlopulle:

Bayern Munchen-Wolfsburg – Bayern voittaa ja molemmat tekevät maalin (2,45@Betsson).

Fiorentina-Lazio – kotivoitto (2,7@Betsson).