Advertisement

Viisi peräkkäistä Serie A -mestaruutta ei riittänyt – Italialaisluotsi sai lähtöpassit Juventuksesta

Juventus ilmoitti tänään, että seuraa viiden kauden ajan valmentanut Massimiliano Allegri ei jatka tehtävässään ensi kaudella.

51-vuotias Allegri johdatti torinolaisseuran Serie A:n mestariksi jokaisena valmennuskautenaan, mutta kauan odotettu Mestarien liigan voitto jäi haaveeksi.

Juventus eteni Mestarien liigan finaaliin kausina 2014-15 ja 2016-17, mutta molemmilla kerroilla torinolaiset kärsivät finaalitappion. Ensimmäisellä yrittämällä Barcelona oli vahvempi maalein 3-1, toisella Real Madrid lukemin 4-1.

Täksi kaudeksi Juventus teki kovia satsauksia europokaalia varten ja hankki mm. Cristiano Ronaldon Real Madridista. Tie Mestarien liigassa tyssäsi kuitenkin jo puolivälieriin, jossa Ajax oli vahvempi yhteismaalein 3-2.

“Massimiliano Allegri ei jatka Juventuksen penkillä kaudella 2019-20”, torinolaisseura tiedotti verkkosivuillaan lyhyesti ja ytimekkäästi.

Juventus järjestää asiasta lehdistötilaisuuden lauantaina kello 14.

Torinolaisseuran uudeksi manageriksi on väläytelty mm. Manchester Cityn kahteen peräkkäiseen valioliigamestaruuteen johdattanutta Pep Guardiolaa, mutta espanjalaisluotsi on itse sanonut, ettei ole siirtymässä Italiaan.

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!