Advertisement

Viisi vinkkiä tulevalle Valioliigakierrokselle – seuraa näitä!

Valioliigan kauden 14. ottelukierros näkee päivän valon kuluvana viikonloppuna. Valioliigan viestintätiimi nosti seuraavat asiat seurannan alle.

Vanhat taisteluparit palaavat

Manchester United isännöi Leedsiä sunnuntaisessa mittelössä. Seurat kohtaavat toisensa 16 vuoden tauon jälkeen ja tiukkaa vääntöä on luvassa. Myös West Bromwich Aston Villa kohtaavat sunnuntain iltakamppailussa pienen tauon jälkeen West Midlandsin derbyssä. Näitä kamppailuita ei kannata missata.

Pakko katsoa

Everton isännöi surkeaa alkukautta pelaavaa Arsenalia tänään Goodison Parkilla. Ottelulla on suuri merkitys molemmille joukkueille, ja Everton onkin pitänyt Arsenalin nollilla kahdessa edellisessä Valioliigaottelussa kotonaan. Kuitenkin Arsenalin tekemät 110 maalia Evertonin verkkoon historian saatossa on suurin maalisaldo, jonka yksikään joukkue on tehnyt tiettyä seuraa vastaan nykymuotoisen Valioliigan aikana.

Seuraa häntä

Callum Wilson kirjasi edellisellä kymmenennen ”tehopisteen” 11 ensimmäiseen otteluunsa Newcastlen paidassa. Vain Alan Shearer on englantilaispelaajista pystynyt Newcastlen riveissä parempaan suoritukseen tekemällä saman kymmenessä ottelussa.

Fantasy Premier League -tipsi

Pedro Neto, Wolves, keskikenttä. Nuori portugalilainen on arvoonsa (6.4m) nähden suoriutunut erinomaisesti lähiaikoina ja FPL-pisteitä on kertynyt kuluvan kauden aikana yhteensä 64 kappaletta. Netolla on iso rooli Wolverhamptonin hyökkäyksessä tulevana maanantaina, kun Wolves matkaa Burnleyn vieraaksi Turf Moorille.

Merkittäviä tilastoja

Sam Allardyce hyppäsi West Bromwichin puikkoihin seuran annettua Slaven Bilicille potkut Man City -tasapelin jälkeen. Näin ollen hänestä tulee ensimmäinen kahdeksaa eri Valioliigajoukkuetta johtanut manageri. Englantilaisluotsi on hävinnyt uudessa seurassa ensimmäinen ottelunsa vain kertaalleen. Mielenkiinnolla odotammekin, jatkuuko hyvä putki West Midlandsin derbyssä Aston Villaa vastaan.