Advertisement

Viisi vinkkiä viikonlopun Valioliigakierrokseen – seuraa näitä!

11. ottelukierros lähenee vääjäämättä ja ensimmäinen ottelu pelataan Turf Moorilla Burnleyn ja Evertonin välillä noin kahden tunnin päästä. Valioliigan virallinen tili ottikin sosiaalisen median tileille muutaman noston tulevasta viikonlopusta. Seuraa siis näitä!

Voittoputket, West Ham – Manchester United

West Ham isännöi tänään Man Unitedia kello 19:30 ottelussa ja molemmat joukkueet ovat kolmen pelin voittoputkessa Valioliigakentillä. Kumpi joukkue joutuu päättämään vireensä, kun David Moyes kohtaa vanhan työnantajansa Lontoon Olympiastadionilla?

Pakko katsoa >> Pohjois-Lontoon derby

Tottenham ja Arsenal mittelevät sunnuntaina Pohjois-Lontoon herruudesta Tottenham Hotspur Stadiumilla. Tunnelatausta ei varmasti puutu ja molemmilla on ottelussa iso panos: Tottenham haluaa pysyä kärkipaikalla, kun taasen Mikel Arteta pyrkii kääntämään heikosti kautensa aloittaneen vierasjoukkueen kurssin.

Harry Kanella on mahdollisuus viikonloppuna nousta kaikkien aikojen eniten maaleja tehneeksi pelaajaksi kilpailullisissa Spurs vs. Arsenal -otteluissa. Yksikin maali riittää. Arsenal ei myöskään ole aikaisemmin hävinnyt kahta peräkkäistä Valioliigaottelua Spursille kuin vain kahdesti. Nämä tapahtuivat vuonna 2010 sekä kaudella 1992/93. Viikonloppuna kotijoukkueella on mahdollisuus toteuttaa kyseinen asia kolmannen kerran.

Seuraa häntä: Bruno Fernandes

Hänen Valioliigamaaleistaan Man Unitedin paidassa 11/15 (73,3 %) on tullut vieraskentällä. Hän on myöskin maalannut viidessä edellisessä vieraspelissä Valioliigassa. Jatkuuko portugalilaisen putki West Hamin kustannuksella?

Fantasy Premier League -vinkki

Pedro Neto, Wolves, 5.3m ja 51p. Portugalilaiskeskikenttäpelaaja on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia sekä tarjoillut samaisen määrän maalisyöttöjä. Hänellä on myöskin keskimäärin 7 FPL-pistettä edellisten neljän kierroksen ajalta. Wolves kohtaa kolmen seuraavan ottelun aikana Liverpoolin vieraissa, Aston Villan kotona sekä Chelsean kotona.

Tilastofaktat

Oliver McBurnie on omaa eniten laukauksia maalia kohti (10 kpl) pelaajista, jotka eivät ole tehneet maaliakaan kuluneen kauden aikana. Se on neljän laukausta enemmän kuin seuraavalla eli Aston Villan Trezeguetilla.