Advertisement

Vincent Kompanyn saappaat täyttyy? Manchester City lähellä tähtipuolustajan hankintaa

Napolin senegalilaistoppari Kalidou Koulibaly on jo useampana vuotena ollut yhdistettynä Valioliigaan, mutta toistaiseksi järkälemäinen puolustaja on pysynyt visusti Italiassa.

Asiaan lienee tulossa kuitenkin muutos tämän kesän siirtoikkunan aikana, sillä Napolin seurapresidentti Aurelio de Laurentiis kertoi tällä viikolla Koulibalyn olevan saatavilla ”oikeaan hintaan”.

”Koulibaly voi jättää seuran, mutta meidän on katsottava, millaisia tarjouksia saamme hänestä. Jos hän lähtee, tiedämme kuinka korvata hänet. Jos ei, keskustelemme asiasta uudelleen ensi vuonna”, De Laurentiis kertoi.

29-vuotias Koulibaly on ollut huhujen mukaan pitkään Manchester Unitedin kiikarissa, mutta naapuriseura Manchester Cityn kerrotaan olevan tällä hetkellä ”hyvin lähellä” senegalilaistopparin hankintaa.

Manchester City hankki jo aiemmin tänä kesänä hollantilaistoppari Nathan Aken, mutta manchesterilaisseura etsii yhä takalinjoilleen liiderimäistä puolustajaa, joka täyttäisi seurasta viime kesänä lähteneen Vincent Kompanyn saappaat.