Advertisement

Virgil Van Dijk ylistää joukkueen hyökkäystrioa – “Euroopan tämän hetken kolme parasta hyökkääjää”

Liverpoolin puolustaja Virgil Van Dijk kehuu joukkueen hyökkäystrioa. Van Dijkin mukaan Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mane ovat yhtä hyviä kuin Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

Hyökkäystriosta jokainen sai nimensä maalintekijätilastoon lauantain 3-0 -kotivoitossa Bournemouthia vastaan. Salahille maali jo valioliigakauden 30. Firmino on tehnyt 15 maalia ja Mane 10.

Van Dijk kunnioittaa trioa, ja uskoo, että he ovat yhtä kuin Real Madridin ja Barcelonan supertähdet.


“On hyvä asia saada pelata heitä vastaan harjoituksissa, se tekee minusta paremman pelaajan, Van Dijk sanoi Daily Mirrorin haastattelussa.

“Harjoittelen ja pelaan Euroopan tämän hetken kolmen parhaan hyökkääjän kanssa. He tekevät minusta paremman ja opin paljon.

Salah on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien jo 40 maalia. Maalimäärä on toiseksi eniten koko Euroopassa. Listaykkösenä on Cristiano Ronaldo, joka on tehnyt yhden maalin enemmän, 41. Lionel Messin maalimäärä on 39, eli hän on maalin perässä Salahia.

Salah on johdattanut loistavilla otteillaan Liverpoolin jo Mestarien liigan välieriin, jossa joukkue kohtaa egyptiläisen entisen seuran AS Roman.

Mikäli Liverpool raivaa tiensä Mestarien liigan finaaliin ja voittaa sen, on Salahilla kaikki mahdollisuudet voittaa jopa kultainen pallo.