Advertisement
" "

Voittoputkensa katkaissut Manchester City isännöi Watfordia

Uudenvuodenaattona ennätyspitkän voittoputkensa katkaissut Manchester City yrittää palata voittojen tielle, kun Watford vierailee Emirates Stadiumilla. Manchester Cityn voittoputki Valioliigassa kesti 18 kierrosta, kunnes Crystal Palace venyi maalittomaan tasapeliin kotikentällään sarjakärkeä vastaan. Manchester City on silti edelleen sarjassa ilman tappioita.

Watford yrittää aiheuttaa manchesterilaisten ensimmäisen tappion heikoista lähtöasetelmista. Hienosti kautensa aloittanut Watford pelasi tuloksellisesti surkean joulukuun. Watford pelasi joulukuussa seitsemän ottelua, joista se voitti vain yhden, pelasi kerran tasan ja hävisi peräti viidesti. Heikkoa saldoa ei selitä edes sarjaohjelma. Watfordin vastustajat joulukuussa olivat Tottenham, Burnley, Crystal Palace, Huddersfield, Brighton, Leicester ja Swansea. Joukkue kohtasi siis vain yhden sarjan kuudesta suuresta.

Watfordin puolustaja Daryl Janmaat tietää, että nyt vastassa on sarjan ylivoimaisesti paras seura.

”Heillä ovat liigan parhaat pelaajat melkein jokaisella pelipaikalla. Heillä on todella hyvä manageri ja he pelaavat uskomattoman hyvin tällä hetkellä. He ovat juuri nyt sarjan paras joukkue ja tulevat voittamaan mestaruuden”, Janmaat kehuu Watfordin verkkosivuilla.

Janmaatilla on myös vastaus siihen, uskooko hän, että Manchester City voi edetä Valioliigan mestariksi ilman yhtään tappiota koko kaudella.

”Toivottavasti he eivät voi. Toivon, että voimme saada jotakin mukaamme sieltä”, Janmaat sanoo.

”On aina tapa saada toivottu tulos. Ehkä heillä on huono päivä. Myös he pelasivat uudenvuodenaattona, joten meidän täytyy mennä sinne ja yrittää saada tulosta aikaan. On parempi pysyä kotona, jos ei mene hakemaan pisteitä. Totta kai siitä tulee vaikeaa. Se on selvä asia”, Janmaat kertoo.

Manchester City kärsi menetyksiä pelaajapuolella edellisottelussaan. Crystal Palacea vastaan loukkaantuneet Gabriel Jesus ja Kevin De Bruyne puuttuvat joukkueen vahvuudesta. Poissa ovat mahdollisesti myös Vincent Kompany ja Fabian Delph sekä varmasti pitkäaikaispotilas Benjamin Mendy. Toppari John Stones on sen sijaan jälleen pelikunnossa ja on odotettu vahvistus sarjakärjen takalinjoille.

Watfordin kokoonpanosta puuttuu pelikieltoa kärsivä Troy Deeney. Loukkaantumisten takia sivussa ovat Younès Kaboul, Miguel Britos, Craig Cathcart, Tommie Hoban, Kiko Femenía, Will Hughes, Nathaniel Chalobah ja Isaac Success.