Advertisement

VVD: ”Meidän on vain uskottava”

Liverpool kärsi eilen tuloksellisesti rajun 3-0 tappion Barcelonan vieraana Camp Nou:lla. Samalla asetelmat Anfieldillä pelattavaan toiseen osaan muodostuivat Liverpoolille hyvin hankaliksi. Joukkueen tulee tehdä ainakin kolme maalia, mikäli he mielivät edetä Mestarien liigan finaaliin. Pelillisesti Liverpool pelasi hyvin, muttei onnistunut tekemään omista paikoistaan. Barcelona sen sijaan rankaisi erittäin rajusti omista paikoistaan aivan ottelun loppuhetkiä lukuun ottamatta, jolloin heillä oli erinomaiset paikat iskeä vielä kaksi maalia.

Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil Van Dijk kertoo, että joukkueen on yksinkertaisesti vain uskottava, että he voivat voittaa Barcelonan toisessa osassa ja edestä finaaliin. Yhteenkään virheeseen joukkueella ei kuitenkaan ole varaa, sillä jos Barcelona osuu edes kerran, joutuu Liverpool tekemään vähintään viisi maalia.

”3-0 kuulostaa todella pahalta”, Van Dijk kertoi ottelun jälkeen.

”Se kuulostaa siltä, että olisimme saaneet kunnon shokkihoitoa. Me loimme kuitenkin tilanteita ja meidän olisi pitänyt pystyä tekemään ainakin yksi maali.”

”Silloin tunnelma olisi ollut hyvin toisenlainen siihen verrattuna, mitä se on nyt. Meidän on vain otettava tämä vastaan.”

”Tiedän, että Anfieldille on hyvin vaikea tulla pelaamaan. Meidän täytyy uskoa. Minä ainakin tulen uskomaan.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom