Advertisement

Watford-kippari asetti perheensä etusijalle – ei aio palata pelikentille tartuntavaaran vuoksi

Valioliigassa putoamista vastaan taistelevan Watfordin kapteeni Troy Deeney ei aio palata muun joukkueen mukana joukkueharjoituksiin tällä viikolla.

Valioliigaseurat tekivät maanantaina yksimielisen päätöksen siitä, että pienryhmäharjoittelut voidaan aloittaa tällä viikolla. Pelit Valioliigassa pyritään aloittamaan kesäkuun puolen välin jälkeen.

31-vuotias Deeney on jatkuvasti ilmaissut huolensa siitä, kuinka nopeasti Valioliiga on jatkamassa pelejään, vaikka Iso-Britanniassa koronavirukseen on kuollut maailman toiseksi eniten ihmisiä. Deeneyllä on viisikuukautinen poika, joka on iso syy siihen, miksi englantilaishyökkääjä kieltäytyy harjoittelemasta.

”Olemme palaamassa harjoituksiin tällä viikolla. Mutta minä olen ilmoittanut, että en ole menossa sinne”, Deeney kertoi Talk The Talk -podcastissa.

”Poikani on viisi kuukautta vanha ja hänellä on hengitysvaikeuksia. En halua tulla kotiin ja asettaa häntä suurempaan vaaraan.”

Valioliiga on linjannut, että pelaajia ja henkilökuntaa testattaisiin säännöllisesti. Deeney kuitenkin kertoi, ettei hän aio ottaa mitään riskejä, ja on valmis palkan alennukseen, jos pelaamatta jättäminen johtaa siihen.