Advertisement

Watfordin managerille pitkä jatkosopimus

Watford ja manageri Javi Gracia ovat solmineet uuden, neljän ja puolen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimus pitää Gracian Vicarage Roadilla aina kesään 2023 asti. Lisäksi sopimuksessa on optio kolmesta lisävuodesta. Watford tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Gracia siirtyi Watfordin manageriksi tämän vuoden tammikuussa ja allekirjoitti 18 kuukauden mittaisen sopimuksen. Hänen vanha sopimuksensa olisi siis päättynyt tämän kauden jälkeen, mutta nyt 48-vuotias espanjalainen saatetaan nähdä Watfordissa pitkään. Watfordille uusi sopimus edustaa pitkästä aikaa myös jatkuvuutta managerin tontilla, sillä edellinen seuralta jatkosopimuksen saanut manageri oli Malky Mackay vuonna 2011.

“Olen hyvin iloinen, että saan pidentää sopimustani”, Gracia kommentoi seuran verkkosivuilla. “Olen tällä hetkellä hyvin ylpeä ollessani osa tätä seuraa ja saadessani kuulua tänne vielä lisää kausia.”

Watfordin alkukausi oli seurahistorian paras heidän aloitettuaan Valioliigassa neljällä perättäisellä voitolla. Viime aikoina tulokset ovat kääntyneet aavistuksen verran laskuun, mutta Watford on silti Valioliigassa yhdeksännellä sijalla kerättyään 13 ottelusta yhteensä 20 pistettä. Kuudentena sarjataulukossa oleva Everton häämöttää vain kahden pisteen karkumatkalla. Gracia on ollut tyytyväinen alkukauteen, mutta painottaa, että tästä täytyy edelleen parantaa.

“Mielestäni tällä hetkellä joukkue tekee paljon asioita hyvin, mutta he tietävät, että olemalla vaativa voimme kehittyä ja kilpailla paremmin joka päivä”, Gracia jatkoi. “Se on tähtäimemme, vaatia itseltämme paljon ja olla kunnianhimoisia. Emme tiedä vielä, mihin saavutuksiin pystymme, mutta uskon näihin pelaajiin ja luulen, että kykenemme antamaan kannattajille nautinnollisia hetkiä niin suoritusten kuin tulostenkin myötä.”