Watfordin uusi hankinta heti kentälle – Watford ja Tottenham maalittomaan pistejakoon

Kuva: TT, Andrew Couldridge

Watford tiedotti aikaisemmin tällä viikolla hankkineensa Ignacio Pussetton riveihinsä Udinesesta. Keskikentän oikealla laidalla viihtyvä argentiinalainen siirtyi lontoolaisjoukkueeseen 8 miljoonan euron siirtosummalla. Pelaajan hankkiminen Udinesen riveistä ei tullut yllätyksenä, molempien joukkueiden ollessa saman omistajan alaisuudessa. Pussetto esiintyi Udinesen riveissä tällä kaudella 12 kertaa, joissa syntyi yksi maali.

23. valioliigakierroksen aloittanut ottelu Watfordin ja Tottenhamin välillä päättyi 0-0 pistejakoon. Ottelun sykähdyttävin hetki nähtiin 70. peliminuutilla, kun Watfordille tuomittiin rangaistuspotku Jan Vertonghenin käsivirheen seurauksena. Tottenham-vahti Paulo Gazzaniga torjui upeasti Troy Deeneyn yrityksen ja ottelu jatkui maalittomana.

Pussetto sai Valioliiga-debyyttinsä, kun hänet vaihdettiin Ismaila Sarrin tilalle 89. minuutilla. Pussetton huippuhetki tuli vain hetki sisääntulon jälkeen, kun hän pelasti Watfordin takaiskulta purkamalla pallon maaliviivalta. Myös toinen Valioliiga-debytantti nähtiin ottelussa, kun Tottenhamin Gedson Fernandes päästettiin irti 10 minuuttia ennen loppua.

Tasapeli tarkoitti sitä, että Watfordin perättäisten tappiottomien otteluiden putki kasvoi jo kuuden ottelun mittaiseksi. Watford on ennen kierroksen muita otteluita 16. sijalla, kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Tottenham nousi tasapelillä seitsemännelle sijalle, mutta Chelsean voittaessa oman ottelunsa, ero neljänteen sijaan kasvaisi jo 11 pisteeseen.