Advertisement

Wayne Rooney jää Manchesteriin

Wayne Rooney on ilmoittanut jäävänsä Manchesterin punapaitoihin ainakin kauden loppuun asti. Manchester United ikoni ei tällä kaudella ole saanut toivottua peliaikaa José Mourinhon alaisuudessa, mutta ei ainakaan vielä ole valmis jättämään pitkäaikaista kotijoukkuettaan.

Uutisoimme torstaina Rooneyn managerin Paul Stretfordin lentäneen Kiinaan puhumaan mahdollisista sopimuksista neljän eri Chinese Super League seuran kanssa. Mitään puhetta suurempaa ei kuitenkaan nähtävästi tapahtunut, sillä Rooney on nyt tiedottanut medialle jäävänsä Manchesteriin.

”Toisten seurojen kiinnostuksesta huolimatta, josta olen hyvin kiitollinen, haluan leikata siivet spekulaatioilta ja sanoa että olen jäämässä Manchester Unitediin.”

”Toivon olevani toden teolla mukana auttamassa joukkuetta taistelussa menestykseen. Seurassa eletään jännittäviä aikoja ja haluan edelleen olla osa sitä.”

Wayne Rooney, joka on kärsinyt lihasvammasta eikä ole ollut pelaavien kirjoissa tämän kuun aikana, saattaa saada vastuuta sunnuntaisessa EFL Cupin finaalissa Southamptonia vastaan. Keskikenttäpelaajat Henrikh Mkhitaryan sekä Michael Carrick ovat luultavasti sairastuvalla kyseisen ottelun, joten José Mourinho joutuu kaivamaan hyökkäysvoimaa vaihtopenkin puolelta.

Vaikka Rooney ilmoitti jäävänsä Man Unitediin loppukaudeksi, on lähtö kauden päätyttyä hyvin luultavaa. José Mourinho on aikaisemmin ilmoittanut haluavansa värvätä Atletico Madridissa pelaavan ranskalaistähti Antoine Griezmannin millä keinoilla hyvänsä, joka tarkoittaisi tätäkin kautta vähemmän peliaikaa 31-vuotiaalle Englannin maajoukkueen kapteenille.