Advertisement

Welbeck luultavasti pelannut viimeisen ottelunsa Arsenalissa

Arsenalin hyökkääjä Danny Welbeck on ollut loukkaantuneena sivussa marraskuusta lähtien. Hänen oikea nilkkansa murtui Eurooppa-liigan ottelussa Sporting Lissabonia vastaan ja se on jouduttu leikkaamaan kaksi kertaa.

28-vuotiaalla hyökkääjällä on nyt edessään pitkä nilkan kuntoutus. Arsenalin managerin Unai Emeryn mukaan on jopa todennäköistä, ettei Welbeck ehdi tulla pelikuntoon ennen kauden päätöstä.

“Se on iso loukkaantuminen ja hän tarvitsee aikaa toipua vähä vähältä tekemällä harjoitteita, ja sitten saa mahdollisuuden taas työskennellä meille”, Emery totesi London Evening Standardin mukaan. “Mutta nyt hän tarvitsee lisää aikaa, paljon aikaa, ja hänen on hankalaa pelata enää tällä kaudella.”


Mikäli Welbeckin kausi on jo ohi, saattaa se tarkoittaa hyvinkin sitä, että hän on myös pelannut viimeisen ottelunsa Arsenalin paidassa. Welbeckin sopimus on päättymässä kesällä ja hän saattaa hyvinkin olla yksi pelaajista, joista Emery olisi valmis luopumaan kasatessaan joukkueesta itsensä näköistä. Welbeck ei ole Alexandre Lacazetten ja Pierre-Emerick Aubameyangin takaa terveenäkään saanut liikaa peliaikaa. Jos palkkakuitista poistaa uransa päättävän Petr Cechin ja niin ikään sopimuksettomana poistuvan Aaron Ramseyn lisäksi Welbeckin ja kenties myös Mesut Özilin, on Arsenalilla kesällä hyvin pelivaraa tehdä haluamiaan hankintoja.

Kun Emeryltä kysyttiin haluaisiko hän Welbeckille uuden sopimuksen, hän väisti kysymyksen parhaansa mukaan.

“Se on ensin seuran ja pelaajan vastuulla ja sitten myös minun mielipidettäni voidaan kysyä”, Emery sanoi. “Mutta nyt seura työskentelee jokaisen yksittäisen pelaajan tilanteen kanssa erikseen, enkä voi puhua asiasta enempää.”

Emeryn lausunnon voi tulkita miten haluaa, mutta tuskin kuitenkaan niin, että Welbeckin jatkosopimus olisi hänen tärkeysjärjestyksessään ihan kärkipäässä.