Advertisement
" "

Welbeckille vakava loukkaantuminen Eurooppa-liigan ottelussa

Arsenal kohtasi Eurooppa-liigan ottelussa Sporting Lissabonin kotikentällään Emiratesilla. Joukkueet pelasivat tasapelin 0-0 ja tulos tarkoitti sitä, että Arsenal varmisti jatkopaikan Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Hyvien uutisten lisäksi joukkue koki ottelussa myös erittäin pahan takaiskun, kun Danny Welbeck jouduttiin vaihtamaan kentältä, loukkaannuttuaan ottelun 25. peliminuutilla.

Englantilainen yritti päästä Stephan Lichtsteinerin keskityspalloon, mutta laskeutui alas ikävännäköisesti. Hyökkääjää hoidettiin kentällä viiden minuutin ajan antaen pelaajalle muun muassa lisähappea.

“Illan pahimmat uutiset ovat loukkaantumiset. Pelkäämme, että tämä oli paha loukkaantuminen”, joukkueen päävalmentaja Unai Emery kertoi ottelun jälkeen.

“Jokainen loukkaantuminen on erilainen. Hän (Welbeck) mursi jotain nilkastaan.”

Lichtsteiner jouduttiin niin ikään vaihtamaan ottelusta pois loukkaantumisen takia 74. minuutilla. Sveitsiläinen loukkasi takareitensä tavoitellessaan palloa muutamaa minuuttia aiemmin. Arsenalin sairasosasto on jo ennen illan loukkaantumisia erittäin täyden oloinen. Positiivista oli, että Sokratis Papastathopoulos pystyi pelaamaan täydet 90. minuuttia. Kreikkalainen on juuri palannut loukkaantumisen jäljiltä takaisin pelikentille.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom