Advertisement

Wenger haluaa Arsenalin kostavan Anfieldillä tapahtuneen luhistumisen

Arsenal kärsi alkukaudesta murskaavan 4-0 tappion Liverpoolille Anfieldillä. Arsenal oli ottelussa kaikilla osa-alueilla vastustajaansa jäljessä. Joukkueet kohtaavat uudelleen tulevana perjantaina Arsenalin kotikentällä Emiratesilla. Seuran manageri Arsene Wenger haluaa joukkueensa kostavan Anfieldin tapahtumat.

Ottelun jälkeen Arsenalin maalivahti Petr Cech kertoi tappion olleen yksi hänen uransa pahimmista. Myöskin Wenger kertoi, että tappio koskee yhä ja ranskalainen janoaakin kostoa tulevana perjantaina.

”Kun sinulla on yhtä pitkä ura kuin minulla, niin jotkut tappiot satuttavat sinua urasi loppuun saakka”, Wenger pohti edellistä Liverpool-kohtaamista.


”Minusta jalkapallossa mielenkiintoisinta on se, että sinulla on aina aikaa korjata edelliset huonot tulokset. Kun voit korjata aiemmin tapahtuneet, sinun täytyy tehdä niin.”

”Aiomme keskittyä tulevaan otteluun ja pelata perjantaina täysin toisella tavalla kuin viimeksi.”

”Motivaatio on olemassa. Joukkue on henkisesti hyvässä tilassa ja meidän täytyy pelata pelata parasta peliämme, joka on täysin meistä itsestämme kiinni. Meidän täytyy olla nopeita ja päättäväisiä.”

Arsenal on pelannut kotikentällään ajoittain loistavasti ja kuluvan kauden aikana heillä on kotikentältä vain yksi tappio, joka tuli karvaalla tavalla Manchester Unitedille. Tosin ilman Unitedin loistavan maalivahdin David De Gean ilmiömäisiä torjuntoja, Arsenal olisi luultavasti murskannut vierailijat tuossa ottelussa. Liverpoolin on siis oltava perjantaina parhaimmillaan, mikäli se aikoo voittaa Arsenalin kuluvalla kaudella toistamiseen.