Wenger myöntää Aubameyangin saapumisen vaikuttaneen Lacazetten itseluottamukseen negatiivisesti

Arsenal hankki viime kesänä ennätyshankintanaan Alexandre Lacazetten Lyonista. Tammikuussa seura pisti siirtoennätyksen uudelleen rikki hankkiessaan samalle pelipaikalle Pierre-Emerick Aubameyangin Dortmundista. Aubameyangin siirron myötä Lacazette on tippunut kakkosvaihtoehdoksi manageri Arsene Wengerin suunnitelmissa.

Wenger myöntää Lacazetten itseluottamuksen mahdollisesti kärsineen Aubameyangin tulon myötä.

”Hän on yksi vastaan yksi tilanteessa maalivahtia vastaan hyvä viimeistelijä”, Wenger otti kantaa Lacazetten tilanteeseen. Ranskalainen oli vastaavanlaisessa tilanteessa Tottenhamin Hugo Llorisia vastaan ja saikin pallon ohi maalivahdin, mutta pallo meni niukasti myös ohi maalin.

”Hän on kokenut vaikeita aikoja aikaisemminkin. Hän tekee harjoituksissa kovasti töitä ja harjoittelee viimeistelyä.”

”En tiedä mitä tilanteessa tapahtui. Eikö hän osunut kunnolla palloon? Niin voi tapahtua, sillä tilanteessa on vain sekunnin sadasosa aikaa.”

”Ehkei hänen itseluottamuksensa ole aivan huipputasolla, sillä hän on nähnyt kilpailijan tulevan seuraan.”

Lacazette saanee mahdollisuuden jälleen joukkueen avauksessa Arsenalin kohdatessa Östersunds FK:n torstaina Eurooppa-liigan jatkopelivaiheen ensimmäisellä kierroksella Ruotsissa. Olosuhteet Ruotsissa ovat erittäin lumiset ja stadion on hyvin pieni. Arsenalin vierasesitykset ovat Englannin kentillä olleet jo pitkään hakusessa. Torstaina joukkue tarvitsee hyvän tuloksen ja Lacazetten onnistumisia siinä samassa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom