Advertisement

Wenger pettynyt tasapeliin ”Totta kai tämä tuntuu hukatulta mahdollisuudelta”

Arsenal pääsi pelaamaan Atletico Madridia vastaan reilu 80. minuuttia miehen ylivoimalla. Tänä aikana se onnistui tekemään vain yhden maalin. Lisäksi se päästi ottelun 82. peliminuutilla vierasjoukkueen tasoihin, antaen samalla Atleticolle tärkeän vierasmaalin ensi viikon otteluun lähdettäessä. Arsenalin manageri Arsene Wenger oli luonnollisesti pettynyt ottelun jälkeen.

”Totta kai tämä tuntuu menetetyltä mahdollisuudelta”, Wenger kertoi ottelun jälkeen.

”Me olisimme voineet varmistaa jatkopaikan tänään, mutta niin ei tapahtunut. Annoimme valitettavasti vastustajalle vierasmaalin tyhjästä. Nyt meidän on toivuttava pettymyksestä ja valmistauduttava seuraavaan otteluun.”

”Kun katsoo peliesitystä ja tapaa, jolla lähdimme otteluun, tämä on pahin mahdollinen tulos meille. Meidän on mentävä Madridiin positiivin mielin ja haettava jatkopaikka sieltä.”

Wenger jatkaa kiitosta myös vastustajan joukkueelle.

”Heidän maalivahtinsa torjui useita laukauksia ja he osoittivat todellista laatua tehdessään maalin ainoasta paikastaan.”

”He eivät onnistuneet maalinteossa syöttökuvion päätteeksi. He tarvitsivat siihen pitkän pallon, joten meidän on katsottava peiliin.”

Kun Arsenal onnistui maalinteossa vain kerran on Arsenalin onnistuttava Atleticon vierasmaalin takia maalinteossa Madridissa. Tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä Atletico on koko kauden aikana päästänyt vain neljä maalia kotikentällään. Viimeisin näistä on syntynyt lokakuun 28. päivä Villarealin toimesta.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom