Advertisement

Wenger: ”Ramsey tulee tekemään paljon maaleja”

Arsenal voitti eilen kotiottelussaan Swansean 2-1. Joukkueen sankariksi nousi Aaron Ramsey, joka viimeisteli pelin voittomaalin Sead Kolasinacin esityöstä. Kyseessä oli walesilaiskeskikenttäpelaajan kauden kolmas osuma Valioliigassa. Ramsey on pelannut tähän mennessä yhdeksässä Valioliigaottelussa.

Arsenalin manageri Arsène Wengerin mukaan Ramsey näyttää levollisemmalta maalipaikoissa kuin ennen.

”Se on fantastista. Kun katsoo ottelua uudestaan videolta, näkee, kuinka Ramsey on kaiken aikaa boksissa”, Wenger kehuu.

”Monina kertoina hän ei olisi viimeistellyt, mutta tällä kaudella hän on ollut rauhallisempi maalipaikoissaan. Mitä hän teki Swanseaa vastaan, antaa hänelle lisää itseluottamusta. Luulen, että hän tulee tekemään paljon maaleja”, Wenger sanoo.

Eilinen osuma oli kaikkiaan Ramseyn 32:s Valioliigassa. Keskikenttäpelaaja on 12:s Arsenalin kaikkien aikojen maalintekijälistalla Valioliiga-aikakaudella.

Toinen Arsenalin sankareista oli Kolasinac, joka viimeisteli itse avausosuman ja teki esityön Ramseyn voittomaaliin. Arsenalin keskikenttäpelaaja Granit Xhaka on vakuuttunut Kolasinacin pelaamisesta.

”Tiedämme, että Kolasinacilla on paljon osaamista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä”, Xhaka sanoo.

”Hänen maalinsa ja syöttönsä olivat joukkueelle elintärkeitä. Toivottavasti hän jatkaa tällaisia esityksiä”, Xhaka jatkaa.

Kolasinac siirtyi kuluvaksi kaudeksi Arsenaliin. Sitä ennen hän pelasi viisi kautta Saksan Bundesliigaa Schalke 04:n riveissä. Viiden kauden aikana hän pelasi 94 ottelua ja viimeisteli neljä maalia.

”Hän on vaarallinen maalin edessä, mitä ei nähty niin usein Saksassa. Hän on pärjännyt siinä Englannissa ja olemme iloisia siitä”, Xhaka kertoo.