Advertisement

Wenger selvinnee ilman FA:n rangaistusta kommenttiensa jälkeen

Manchester Citylle kärsityn katkeran 3-1 tappion jälkeen Arsenalin manageri Arsene Wenger kertoi kotijoukkueen Raheem Sterlingin sukeltavan hyvin. Kommenteillaan Wenger tarkoitti tilannetta, jossa englantilainen heittäytyi rangaistusalueella ja kalasti näin joukkueelleen rangaistuspotkun, josta Sergio Agüero teki ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Tilanteen lisäksi Wenger oli myös tyrmistynyt erotuomareiden liputtamatta jättäneestä tilanteesta, josta syntyi ottelun kolmas osuma. Kolmas maali tuli hetki sen jälkeen, kun Alexandre Lacazette oli nostanut maalillaan vierailijat taistelemaan sarjapisteistä.

“Mielestäni se ei ollut rangaistuspotku.” Wenger kertoo BBC:lle ottelun jälkeen.

“Tiedämme, että Sterling sukeltaa hyvin. Ja hän saa rangaistuspotkuja helposti.”


“Voit hyväksyä Cityn voittavan normaalilla tavalla, sillä se on hyvä joukkue. Mutta tapa, jolla he tänään voittivat on mahdotonta hyväksyä.” Wenger jatkaa.

Sky Sport Newsin tietojen mukaan ranskalaisen ei ole katsottu menneen liian pitkälle kommenttiensa suhteen FA:n mielestä. Mikäli tämä on tilanne, FA katsoo Wengerin olleen kommentteineen oikeassa. Valmentajat saavat hyvin hetkästi FA:lta rangaistuksen, mikäli he kritisoivat vastustajan pelaajia tai ottelun erotuomareita rajusti, kuten Wenger lauantaina kritisoi. Tosin myös ottelua seuranneet myöskin näkivät, että tuomareiden tekemät ratkaisut olivat vähintäänkin kyseenalaisia. Tästä syystä ilmeisesti myöskään FA ei katsonut tarpeelliseksi rangaista Wengeriä tällä kertaa, vaikka kommentit rajuja olivatkin.

Maaottelutauon jälkeen Arsenal saa vieraakseen Tottenhamin. Ottelu pelataan Emirates Stadiumilla lauantaina 18. marraskuuta. Tottenham on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, kun Arsenal majailee neljä pistettä perässä sijalla kuusi.