Advertisement

Wenger uskoo englantilaisen jatkavan Arsenalissa “Olen vakuuttunut kuten aina, että hänen tulevaisuutensa on täällä”

Arsenalin kesällä jättävä manageri Arsene Wenger uskoo vahvasti Jack Wilsheren jatkavan uraansa Arsenalissa. Englantilaisella on käynnissä sopimuksensa viimeinen vuosi sopimuksestaan. Pahat loukkaantumiset näyttävät olevan taakse jäänyttä elämää ja Wilshere on ollut ajoittain erittäin loistava joukkueen keskikentällä.

Pelaajaa on viety kauden aikana lukuisiin muihin seuroihin, mutta Wenger uskoo Wilsheren jatkavan nykyisessä seurassaan.

”Viimeisin keskustelu, jonka kävin Jackin kanssa näyttää seuran kannalta positiiviselta”, Wenger kertoi Sky Sportsin mukaan.


”Jos hän haluaa minun neuvoni, annan sen hänelle. Olen vakuuttunut kuten aina, että hänen tulevaisuutensa on täällä. Se on aina ollut myös minun toiveeni ja uskon näin tapahtuvan.”

Wenger piti viime sunnuntain koti ottelussa Burnleyä vastaan puheen Arsenalin kannattajille. Wenger kuvaa puheessaan itseään Arsenal-kannattajaksi ja toivoo seuralle hyvää tulevaisuudessa. Wenger uskoo myös, että seura on kykenevä haastamaan muut Valioliigan mestaruudesta ensi kaudella uuden managerin johdolla.

”Joukkue ei tarvitse paljon. Siellä on paljon potentiaalia ja hyvä henki.”

”Perusteet ovat kunnossa. Tarvitsemme kaksi tai kolme lisäystä ja voimme taistella mestaruudesta ensi kaudella.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom