Wenger uskoo kykyihinsä kääntää joukkueen kurssi

Arsenalin surkeat esitykset saivat jatkoa, kun Brighton otti voiton kotikentällään 2-1 numeroin. Kotijoukkue meni kulmapotkusta johtoon ottelun seitsemännellä peliminuutilla kapteeni Lewis Dunkin maalilla. 26. minuutin kohdalla Glenn Murray vei Brightonin jo kahden maalin karkumatkalle. Tässä vaiheessa Arsenalin peli näytti romahtaneen täydellisesti. Vierailijat saivat kuitenkin hieman lohtua puoliajan loppupuolella, kun Pierre-Emerick Aubameyang teki kavennusosuman 43. minuutin kohdalla. Ottelussa ei nähty enempää maaleja ja kotijoukkue otti ansaitun 2-1 voiton.

Arsenalin manageri tuntuu olevan seuran johdon lisäksi ainoa ihminen, joka uskoo tämän kykyihin nostaa seura pois nykyisestä suostaan.

”Minun täytyy sanoa tämän olevan ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu minun urallani” Wenger kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

”Se ei ole helppoa, mutta minulla on tarpeeksi kokemusta ja intohimoa kääntää joukkueen kurssi. Minun täytyy todeta meidän tekevän tällä hetkellä liikaa henkilökohtaisia virheitä väärillä hetkillä, kun meidän tulisi pysyttävä ottelussa mukana.”

”Meidän täytyy pysyä yhtenäisinä ja keskittyä. Meillä ei ole muuta ratkaisua.”

Wengerin elekielestä näkee, että paineet ovat tällä hetkellä erittäin kovat. Työpaikka ei todennäköisesti ole kuitenkaan vaarassa, sillä jos ranskalainen olisi saamassa potkut, se olisi tapahtunut jo aikapäivää sitten. Joukkue tarvitsee kuitenkin kipeästi muutosta, sillä tällä hetkellä joukkue tulee olemaan Eurooppa-liigassa AC Milanille makea suupala.